H λίστα των celebrity bob μεγαλώνει και τελευταία στη σειρά είναι η Kristen Bell

Έτσι όπως το πάνε οι celebrities θα βρεθούν ξαφνικά όλες με παρόμοιο κούρεμα. Ναι για το bob και to lob μιλάμε που έχει πλέον καθιερωθεί. Οι stars τρέχουν στους προσωπικούς τους hairstylists και τους ζητούν να κόψουν τα μαλλιά τους καρέ. Ακόμη και η Julia Roberts που αγαπά τα μακριά μαλλιά της υπέκυψε στον πειρασμό και απόκτησε ένα

τέλειο μακρύ και ασύμμετρο καρέ. Και η αλήθεια είναι ότι είναι τέλειο, της ταιριάζει και την κάνει να μοιάζει με έφηβη.

Η Chrissy Teigen πάλι προτίμησε ένα 80’s look που μας θύμιζε την Michelle Pfeiffer στον ¨Σημαδεμένο“. Η Emilia Clarke μάκρυνε λιγάκι τα μαλλιά της ώστε να αποκτήσουν το συγκεκριμένο look και η Charize Theron τα έκοψε σε ένα tres chic κοντό bob και τα έβαψε καστανά. Και οι συγκεκριμένες είναι μόνο μερικές από τις stars που υιοθέτησαν το μεγαλύτερο trend της δεκαετίας.

Τέτοια μεγάλη τάση είχαμε να ζήσουμε πολλά χρόνια. Πιθανότατα είχαν ταλαιπωρήσει πολύ τα μαλλιά τους και αποφάσισαν. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισαν να τα κόψουν. Το pixie είναι ιδιαίτερο και δεν ταιριάζει σε όλες οπότε πήραν τον δρόμο του καρέ.

Τελευταία στη λίστα του bob mania είναι η Kristen Bell. Ένα κοντό καρέ επέλεξε και εκείνη αλλά πιο αυστηρό. Η celebrity hairstylist Jenny Cho επιμελήθηκε τα μαλλιά της Bell. Δημιούργησε ένα κλασικό καρέ που ταιριάζει απόλυτα στο σχήμα προσώπου της star και της χαρίζει μια απίστευτη γαλλική φινέτσα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kristen bell (@kristenanniebell) στις 9 Μάρ, 2019 στις 9:31 μμ PST

Η Bell μάλιστα φρόντισε να μας ενημερώσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ανέβασε φωτογραφία με τη λεζάντα: “Η μαμά σας απέκτησε καινούριο κούρεμα και είναι ενθουσιασμένη”.

Απ’ ότι καταλαβαίνετε θα πρέπει πλέον να το αποφασίσετε. Συζητείστε το με τον κομμωτή σας και κλείστε ραντεβού. Είναι άνοιξη άλλωστε και πρέπει να ανανεωθείτε. Βρίσκετε κάποιον καλύτερο τρόπο; Εμείς όχι. Έχετε άπειρο υλικό, το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε το μήκος και το ύφος.

Διαβάστε ακόμη:

Τα καλύτερα μαντηλάκια καθαρισμού κατάλληλα για κάθε τύπο επιδερμίδας και περίσταση

Η Drew Barrymore προτείνει σε όλες σας ένα προϊόν καθαρισμού κατάλληλο για επιδερμίδες με ακμή

Keywords
Τυχαία Θέματα