“Δε θα κάνω το X-Factor εγώ, θα το κάνει ο Άρης Μακρής”

Χθες στο κέντρο της πόλης πραγματοποιήθηκε μια βραδιά αφιερωμένη στη μόδα και το στιλ.

Πολλές κυρίες της εγχώριας showbiz έδωσαν το παρών προκειμένου να δουν από κοντά τη νέα κολεξιόν άνοιξη-καλοκαίρι γνωστής αλυσίδας ρούχων.

Μία από αυτές ήταν και η Έβελιν Καζαντζόγλου, η οποία μιλώντας στις κάμερες αναφέρθηκε στον όρο influencer και στη σχέση της με τα social media, στο X-Factor,

όπου τελικά δε θα συμμετέχει στο backstage όπως είχε φημολογηθεί αρχικά, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή, καθώς είναι σε σχέση με το γνωστό chef, Γιώργο Παπακώστα.

Σε σχέση με το Instagram δήλωσε: «Είναι περίεργο που ασχολούνται όλοι με τη φωτογραφία, άλλωστε έχω κάνει 100.000 τέτοιες φωτογραφήσεις. Δε μου αρέσει ο τίτλος influencer. Είμαι instagrammer, αλλά δε θα δώσω μόνη μου το στέμμα και τον τίτλο του influencer.»

Όσον αφορά τη σχέση της με το Γιώργο Παπακώστα ανέφερε: «Δεν είμαι άνθρωπος που βροντοφωνάζω τα προσωπικά μου και τα ταξίδια έχουν βοηθήσει σε αυτό. Όταν ακούτε chef να βγαίνει με κάποια κοπέλα, ξεχάστε αυτά που ξέρετε. Εγώ δε μαγειρεύω και του έχω πει ότι αν του μαγειρέψω κάποια μέρα να ξέρει ότι έχει κάνει κάτι κακό.»

Τέλος αναφορικά με το X-Factor τοποθετήθηκε ως εξής: «Δε θα κάνω το X-Factor εγώ, θα το κάνει ο Άρης Μακρής. Ένα από τα project που συζητούσα με το κανάλι ήταν αυτό, απλά δεν προχώρησε.»

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Φωτεινή Αθερίδου: Το τρυφερό μήνυμα της μητέρας της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της!

Keywords
Τυχαία Θέματα