Το ευχαριστώ της Σίσσυς Χρηστίδου στον Δημήτρη Μοθωναίο: “Απόψε πήραμε πιο σφιχτές αγκαλιές τα παιδιά μας”

Ο Δημήτρης Μοθωναίος “άνοιξε” την καρδιά του στη Φαίη μας και της παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε σήμερα στο “Πρω1νό”. 

Ο ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία μόλις 6 ετών από άτομο που ανήκε στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξή του.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου συγκλόνισε και αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης έγιναν αρκετές δημοσιεύσεις στήριξης στα social media. Πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου και όχι

μόνο, έγραψαν για τη δύναμη του ηθοποιού να μιλήσει δημόσια για τα όσα βίωσε και του έστειλα τα δικά τους μηνύματα αγάπης.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μέσω δημοσίευσης στο Instagram ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μοθωναίο που μοιράστηκε την ιστορία του.

“Το σίγουρο είναι πως απόψε, πήραμε πιο σφικτές αγκαλιές τα παιδιά μας όταν τα κρατήσαμε, ανοίξαμε λίγο καλύτερα τα μάτια μας όταν τα κοιτάξαμε, τεντώσαμε λίγο περισσότερο τα αυτιά μας για να τα ακούσουμε. Και αυτό το έκανες εσύ… Σε ευχαριστούμε Δημήτρη.”, έγραψε η παρουσιάστρια.

Δείτε τη δημοσίευση της παρουσιάστριας:

Διαβάστε ακόμη:

Τάμτα: “Θα έπρεπε να είχα μιλήσει και να είχα δράσει τότε”

Δημήτρης Μοθωναίος: Πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου στηρίζουν τον ηθοποιό μέσω των social media!

Το μήνυμα της Όλγας Κεφαλογιάννη για τον Δημήτρη Μοθωναίο: “Πρέπει να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής”

Keywords
Τυχαία Θέματα