Τάμτα: “Θα έπρεπε να είχα μιλήσει και να είχα δράσει τότε”

Η Τάμτα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Η Τάμτα ρωτήθηκε εάν έχει έρθει σε δύσκολη θέση κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας και εξομολογήθηκε: “Χαίρομαι πάρα πολύ που μίλησαν οι γυναίκες αλλά από την άλλη υπάρχει και λύπη σε αυτό το θέμα. Καιρός ήταν κι απορώ που πήρε τόσο καιρό. Θα βγούνε κι άλλα στην φόρα. Όχι για τις οικογένειες αυτών που

κατηγορούνται, απλά είναι αναγκαστικό για να βάλουν κάποιοι άνθρωποι μυαλό και να το σκέφτονται 1000 φορές για ότι θέλουν να κάνουν. Είμαι περήφανη και στηρίζω με όλο μου το είναι. Προσωπικά γνωρίζω και πάρα πολλά αγόρια που χρειάζονται στήριξη.

Συνέβαιναν κάποια πράγματα τα οποία κι έμενα με πείραζαν αλλά θεωρούσα ότι είναι δεδομένο. Μετά σκέφτεσαι και συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν ήταν καθόλου δεδομένο και μιλάω περισσότερο σε σχέση με τη δουλειά. Ξαφνικά, έκανα ανάλυση όλων των γεγονότων που μπορεί να μου έχουν συμβεί και λέω “λάθος ήταν αυτό”, θα έπρεπε να είχα μιλήσει και να είχα δράσει τότε… Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιο σοβαρό λόγο να αναφερθώ στα συγκεκριμένα γεγονότα. Όλα ξεκινάνε από την παιδεία και το σπίτι γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι από κάπου έχουν εισπράξει όλη αυτή τη βία που ασκούν στους άλλους”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Δημήτρης Μοθωναίος: Πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου στηρίζουν τον ηθοποιό μέσω των social media!

Το μήνυμα της Όλγας Κεφαλογιάννη για τον Δημήτρη Μοθωναίο: “Πρέπει να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής”

Ο Γιώργος Λιανός απαντά για τις κινήσεις της Άννας Μαρίας και του Τριαντάφυλλου που εξόργισαν τους τηλεθεατές!

Keywords
Τυχαία Θέματα