Το μήνυμα της Όλγας Κεφαλογιάννη για τον Δημήτρη Μοθωναίο: “Πρέπει να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής”

Ο Δημήτρης Μοθωναίος παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη Φαίη μας. Ο ηθοποιός “άνοιξε” την καρδιά του και μίλησε πρώτη φορά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη σε ηλικία μόλις 6 ετών από άτομο που ανήκε στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον.

“Έχω δέκα μέρες να κοιμηθώ με όλο αυτό που συμβαίνει. Ξαναβιώνω τον πόνο. Καθημερινά κάνω μία άσκηση με αναπνοές που λέω στον εαυτό μου ότι αξίζω και έχω δικαίωμα στην ευτυχία και στην ομορφιά. Κι ακόμα όσο και να το επαναλάβω, δεν το πιστεύω. Όποτε συμβαίνει κάτι έχω την τάση να μην στενοχωρώ κανέναν… Νομίζω ότι κάτι έκανα

εγώ λάθος. Κουβαλάω πάνω μου την ενοχή όλων των ανθρώπων που δεν μου αντιστοιχεί.”, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων με δάκρυα στα μάτια ο ηθοποιός.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη τη συνέντευξή του. 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συγκλονισμένη από τα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Μοθωναίος έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός τόνισε πως θα πρέπει να επανεξεταστεί το νομικό πλαίσιο για τη σεξουαλική κακοποίηση και το θέμα της παραγραφής.

“Ο Δημήτρης Μοθωναίος με συγκλόνισε και με συγκίνησε με την εξομολόγησή του. Μπράβο για το κουράγιο του να μιλήσει, πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει κι άλλους, να τολμήσουν να σπάσουν το τείχος της σιωπής. Και προφανώς πρέπει να επανεξετάσουμε το νομικό πλαίσιο για τη σεξουαλική κακοποίηση και  κυρίως τα ζητήματα παραγραφής.”, έγραψε.

Δείτε τη δημοσίευσή της:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Γιώργος Λιανός απαντά για τις κινήσεις της Άννας Μαρίας και του Τριαντάφυλλου που εξόργισαν τους τηλεθεατές!

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: “Ήρθαν έξω από την πόρτα μου Ναζί με μάσκες και όπλα να με σκοτώσουν”

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η δυσκολότερη στιγμή στα 12 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Χάρη και η απιστία!

Keywords
Τυχαία Θέματα