Το χτένισμα της Kendall Jenner στο γάμο της Hailey Bieber έρχεται από τα 90’s και μας αρέσει πολύ!

Τη Δευτέρα η Hailey Bieber παντρεύτηκε, ξανά, τον σύζυγο της Justin σε μια υπέροχη τελετή στη Νότια Carolina. H Bieber φόρεσε ένα 80’s κοντό νυφικό της Vivienne Westwood, μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα 60’s half up do και τα στόλισε με έναν λευκό φιόγκο. Όπως καταλαβαίνετε, ήταν chic, vintage

και πανέμορφη.

Στο party που ακολούθησε βρέθηκαν οι στενοί συγγενείς και φίλοι και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η BFF Kendall Jenner. Αν και όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στη νύφη η Jenner έκανε επίσης μεγάλη εντύπωση όχι τόσο για την εντυπωσιακή δημιουργία που φορούσε όσο για το χτένισμα της. Η Kendall δεν υιοθέτησε το γνωστό sleek look, ούτε τα μάζεψε σε χαμηλό κότσο όπως στην απονομή των βραβείων Emmy.

Ζήτησε από τον hairstylist να της δημιουργήσει τη μεγαλύτερη τάση των 90’s. Πρόκειται για τα crimped waves. Κυματιστά αλλά με πτυχώσεις. Γίνονται με ένα ειδικό σίδερο που έχει το κατάλληλο σχήμα ώστε μόλις περνά από κάθε τούφα να δημιουργεί το συγκεκριμένο εφέ. Η Kendall αποκάλυψε το look της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε μια φωτογραφία πλάι στον καλό της φίλο, Younes Bendjima ο οποίος ήταν το ραντεβού της, στην εξαιρετική αυτή περίσταση.

Η Kendall τον τελευταίο καιρό πειραματίζεται πολύ με τα μαλλιά της. Πριν από δύο εβδομάδες εμφανίστηκε στην πασαρέλα του οίκου Burberry ξανθιά, κάνοντας τους θαυμαστές της να παραληρούν. Μία εβδομάδα μετά, εμφανίστηκε στα Emmy προκαλώντας και πάλι έκπληξη αφού είχε επανέλθει στο φυσικό της καστανό.

Και τώρα υιοθετεί ένα χτένισμα που είχαμε να το δούμε από τα 90’s, τότε που ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Φυσικά, μετά από αυτή την εμφάνιση το hair look έχει αρχίσει να συζητείται πολύ και είμαστε σίγουρες πως θα το δούμε ξανά τους επόμενους μήνες.

Αν είστε καλεσμένες σε γάμο και θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, είναι μια πολύ καλή ιδέα.

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα δημιουργήσετε το glam chic make up look της Natalie Portman

Απολέπιση: Δείτε τα προϊόντα που θα χαρίσουν έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα σας τους επόμενους μήνες

Keywords
Τυχαία Θέματα