Δείτε πως θα δημιουργήσετε το glam chic make up look της Natalie Portman

Η Natalie Portman είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες στο Hollywood. Καταφέρνει σε κάθε της εμφάνιση να υιοθετεί glam chic looks και sexy παράλληλα χωρίς υπερβολές.

Στην τελευταία της όμως εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας “Lucy in the Sky” στο Los Angeles

μας άφησε άφωνες με το make up look της. Φυσικά μάθαμε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Που σημαίνει, όλα τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η  make up artist Lisa Storey η οποία εμπνεύστηκε το look από τη Nastassja Kinski  στην ταινία Paris,Texas.

Photo: Tibrina Hobson/Getty Images/Ideal Image

Και σας τα αποκαλύπτουμε.

Ξεκίνησε απλώνοντας στην επιδερμίδα το Dior Prestige La Micro-Lotion de Rose ώστε να γίνει λείο και απαλό. Στη συνέχεια εφάρμοσε το primer Dior Capture Dreamskin Care & Perfect.

Συνδύασε το Dior Forever Skin Glow 2W με το Diro Backstage Face & Body Glow 001 Universal δημιουργώντας ένα ανάλαφρο ματ, φινίρισμα. Έκανε contouring με την παλέτα Dior Backstage Contour Palette 001  και άπλωσε σε ζυγωματικά, κροτάφους και κάτω από τα φρύδια το Dior Bush 080 Rouge Trefalgar. Και τέλος με ένα μεγάλο πινέλο άπλωσε ελάχιστη ποσότητα της Diorskin Nude Air Loose Powder 020 Light Beige.

Photo: Tibrina Hobson/Getty Images/Ideal Image

Μάτια: Σχημάτισε την εσωτερική γραμμή του ματιού με το Dior Eyeliner Waterproof 094 Trinidad Balck. Άπλωσε τη σκιά Diorshow Liquid Mono 580 Taupe σε ολόκληρο το βλέφαρο και κάτω από τη γραμμή του κάτω βλεφάρου. Με μία γωνία smokey τεχνικής στην εξωτερική γωνία χάρισε ένταση  με τη μαύρη απόχρωση Dior Backstage Custom eye Palette 001 Universal Neutral. Χρησιμοποίησε τη μαύρη απόχρωση στο κέντρο του βλεφάρου και τις χρυσές-ροδακινί αποχρώσεις από την παλέτα Dior Backstage Eye Palette 001 WarmNeutrals. Σχημάτισε τη γραμμή του άνω βλεφάρου με μια λεπτή γραμμή Diorshpw On Stage Liner 096 Vinyl Black.

Στη συνέχεια εφάρμοσε δύο φορές ο Dior Backstage Eyelash Curler για τέλειες καμπύλες και άπλωσε τη Diroshow Pump N Volume HD Mascara 090 Black.

Δημιούργησε γεμάτα φρύδια με το Dior Backstage Brow Styler 001 Universal Brown και πρόσθεσε υφή και όγκο, ενισχύοντας το σχήμα με το Diorshow Pump N Brow 002 Dark Brown.

Oλοκλήρωσε το μακιγιάζ κάνοντας περίγραμμα στα χείλη με το Dior Contour 999 και τέλος εφάρμοσε το κραγιόν Dior rouge Dior Utra Care 999 Bloom

Κεντρική photo: George Pimentel/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη

Τα βερνίκι νυχιών που θα αντικαταστήσουν το αγαπημένο σας μαύρο το φετινό Φθινόπωρο

Τα ωραιότερα και πιο οικονομικά κραγιόν της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα