Το beauty προϊόν που χρησιμοποιεί καθημερινά η Naomi Campbell είναι έκπληξη και κοστίζει λιγότερο από €5!

Ευτυχώς για όλες εμάς, οι celebrities αποκαλύπτουν όλα τα προϊόντα περιποίησης που υπάρχουν στο νεσεσέρ και το μπάνιο τους, είτε πρόκειται για φόρμουλες που χρησιμοποιούν στο πρόσωπο είτε στο σώμα. Και φυσικά τα δοκιμάζουμε και τις περισσότερες φορές τα αγαπάμε πολύ. 

Όπως για παράδειγμα το bronzer της Jennifer Lopez ή την ενυδατική κρέμα της Victoria Beckham. Κι αν πιστεύετε

πως όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούν στοιχίζουν μια μικρή περιουσία, κάνετε μέγα λάθος.

Αρκετές είναι εκείνες που δεν αποχωρίζονται κάποια που στοιχίζουν μερικά μόνο ευρώ. Η Naomi Campbell ανήκει σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία. Αποκάλυψε μάλιστα ποιο είναι το προϊόν που χρησιμοποιεί καθημερινά. Είναι έκπληξη και στοιχίζει λιγότερο από  €5 !

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

Πρόκειται για το Johnson’s Baby Top-To-Toe. Ένα σαμπουάν-αφρόλουτρο κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικους που χαρίζει στο δέρμα απίστευτη  ενυδάτωση και ελαφρύ άρωμα. Η σύνθεση του είναι τόσο απαλή που ταιριάζει ακόμη και στα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Η Campbell συνηθίζει να έχει πάντα μαζί της και τα Johnson’s baby wipes, τα υγρά μαντηλάκια που καθαρίζουν χωρίς να ξηραίνουν τόσο τα χέρια όσο και το υπόλοιπο σώμα. 

Και αυτά τα δύο δεν είναι τα μοναδικά super οικονομικά προϊόντα που αγαπάει. Έχει επίσης μεγάλη αδυναμία στο La Roche Posay Zinc Spray το οποίο χαρίζει ματ φινίρισμα και πλούσια ενυδάτωση.

Το απλώνει σε σημεία του προσώπου τα οποία παρουσιάζουν λιπαρότητα ενώ είναι κατάλληλο και για επιδερμίδες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακμής.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

To νέο hair look της Bella Hadid είναι 70’s και τέλειο για το φετινό Χειμώνα!

DIY: 3 χαμηλές αλογοουρές που θα λατρέψετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα