Τα 2 beauty essentials που λατρεύει η Victoria Beckham και πρέπει να πάρουν την πρώτη θέση στη χριστουγεννιάτικη λίστα σας!

Τη Victoria Beckham πολύ την αγαπάμε εδώ στο Fay’s book. Είναι κομψή, με απλό beauty look που αναδεικνύει τα φυσικά της χαρακτηριστικά.

Αποφεύγει τις υπερβολές στο μακιγιάζ και το hairstyle. Κρατά το μήκος στα μαλλιά της σταθερό τα τελευταία χρόνια και προτιμά τους ανάλαφρους κυματισμούς και

τα messy bun. 

Το μακιγιάζ είναι η μεγάλη της αδυναμία και αυτός είναι ο λόγος που δημιούργησε το δικό της beauty brand με παλέτες σκιών, κραγιόν και μολύβια χειλιών που έχουν ξεχωρίσει και χρησιμοποιούν από την πρώτη στιγμή οι celebrity make up artists στις πελάτισσες τους.

Μία από τις πιο επιτυχημένες είναι η παλέτα για smokey eyes αφού είναι το make up look που δημιουργεί η Beckham πολύ συχνά τόσο στις επίσημες όσο και στις καθημερινές της εμφανίσεις. 

Πριν από μερικούς μήνες η συλλογή του brand μεγάλωσε αφού περιλαμβάνει και προϊόντα περιποίησης για πλούσια ενυδάτωση και φυσική λάμψη.

Η Beckham κινήθηκε και πάλι με βάση εκείνα που θεωρεί απαραίτητα αφού είναι skincare addict που σημαίνει πως φροντίζει σχολαστικά το δέρμα της πρωί και βράδυ. 

Και τώρα, σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις αποκαλύπτει τα beauty essentials που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Πρόκειται για μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη και το facial massager, The Facialist της Sarah Chapman. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Chapman Skinesis (@skinesis)

To εργαλείο για μασάζ προσώπου είναι ένα από τα διασημότερα κι εκείνο που έχουν οι περισσότερες stars στο μπάνιο τους. Συσφίγγει το δέρμα, απομακρύνει τις τοξίνες και εξαφανίζει πρηξίματα και λεπτές γραμμές.

Όσον αφορά στην μαξιλαροθήκη είναι ένα τρικ που έμαθε τόσο από την προσωπική της facialist όσο και από τον hairstylist. Το μετάξι προστατεύει το δέρμα από τη δημιουργία λεπτών γραμμών αλλά και την τρίχα από το φριζάρισμα. 

Είναι τα δύο προϊόντα που πρέπει να αποκτήσετε λίγο πριν τις γιορτές. Θα τα κάνετε δώρο στον εαυτό σας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

To νέο hair look της Bella Hadid είναι 70’s και τέλειο για το φετινό Χειμώνα!

Η Heidi Klum με το πιο ανατρεπτικό χρώμα στα μαλλιά της -Σας αρέσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα