Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό του από την Καλογρίδη και αποκαλύπτει τι του λείπει από την Ζωή Λάσκαρη

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μιλώντας στην εκπομπή Love It αναφέρθηκε στις ήσυχες γιορτές, μακριά από τα κοσμικά που περνούσαν πάντα με την Ζωή Λάσκαρη, ενώ αναφέρθηκε στην κόρη του και στην εγγονή του, αλλά και στον χωρισμό του από την Νατάσα Καλογρίδη.

«Δικηγορώ με την ίδια ένταση και την ίδια αγάπη που είχα πάντα. Θα μου άρεσε εάν κάποιο παιδί μου ασκούσε τη δικηγορία. Η Μαρία Ελένη κάποια στιγμή θέλησε να μπει στο χώρο αυτό, αλλά το εγκατέλειψε γιατί δεν της άρεσε.

Είναι

μια εποχή απομόνωσης και θλίψης.

Με τη Ζωή ζήσαμε 41 χρόνια, είναι μια μεγάλη περίοδος. Συνεπώς, η μοναξιά που έχω με πληγώνει τώρα. Μου λείπει η λαμπερή παρουσία της και η αφοσίωσή της.

Βλέπω το J2US γιατί είναι ο φίλος μου ο Νίκος Κοκλώνης, αλλά και γιατί συμμετέχει και η εγγονή μου, η Ζένια. Η Ζένια αγαπάει αυτό που κάνει, κάθε φορά είναι και καλύτερη. Την αγαπώ πάρα πολύ κι έχουμε μια θαυμάσια σχέση.

Με τη Νατάσα Καλογρίδη μέναμε στην ίδια πολυκατοικία. Μένει στο ισόγειο και εγώ στον πρώτο όροφο. Έφυγα από εκεί τώρα, αλλά ούτως ή άλλως έχω καιρό να την δω. Είναι εντυπωσιακή γυναίκα, δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετό χρόνο. Αυτό που θα πω είναι ότι όπως πάντα έλεγα και πίστευα, οι γυναίκες μας επιλέγουν.

Δεν με ενθουσίαζε ποτέ η περίοδος των εορτών. Με τη Ζωή πάντα περνούσαμε ήρεμα Χριστούγεννα, ποτέ κοσμικά. Το πιο ωραίο δώρο που μου είχε κάνει η Ζωή ήταν η παρουσία της. Δεν μπορώ να θυμηθώ τα δώρα που έκανα στη Ζωή, αλλά νομίζω ότι πάντοτε τα αγαπούμε», είπε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Ετοιμάζεται ριάλιτι ζευγαριών με αγωνίσματα μετά το Bachelor;

Ο Άρης Μακρής μιλά για τον χωρισμό του από την Άννα Μαρία Βέλλη: “Δεν μιλάμε…”

Η Meghan Markle έκανε γνωστό για πρώτη φορά ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο της παιδί και απέβαλε τον Ιούλιο 

Keywords
Τυχαία Θέματα