Το baby shower της Δούκισσας Νομικού λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της! (φωτό)

Η Δούκισσα Nομικού θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της σε λίγες ημέρες και μαζί με τις φίλες της διοργάνωσε το πιο όμορφο baby shower. Η παρουσιάστρια πόσταρε μερικές φωτογραφίες και βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram και όσα είδαμε μας άρεσαν πολύ!

Το baby shower της Δούκισσας είχε πολλά γλυκά και μπισκότα αλλά και μια υπέροχη τούρτα δια

χειρός Άντας Λιβιτσάνου.

Δες παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2019/09/Το-baby-shower-της-Δούκισσας-Νομικού-λίγο-πριν-τον-ερχομό-τη.mp4

Η Δούκισσα είχε βρεθεί πριν λίγο καιρό καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και είχε δηλώσει για την οικογένειά της:

«Είμαι τρελαμένη με την οικογένεια μου, με τον γιο μου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδάκι, είναι σε ωραία φάση. Επικοινωνούμε πια, με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, μου δίνει φιλάκια και λιώνω… είμαι ερωτευμένη με τον γιο μου».

«To θέλαμε πολύ, συνειδητά το επιλέξαμε για να είναι κοντά σε ηλικία και να κάνουν παρέα. Ο θεός μας επέτρεψε να έρθει κοντά σύντομα».

Όσο για την απόφασή της να μείνει εκτός τηλεόρασης η Δούκισσα είχε πει: «Ήταν συνειδητή η απόφαση γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στον Σάββα, να χορτάσω το παιδί μου. Ήθελα να το ευχαριστηθώ και να το ζήσω και είμαι χορτασμένη πια. Σε πρακτικό επίπεδο έχει αλλάξει πολύ η ζωή μου γιατί πριν ήμουν στα όρια της εργασιομανίας. Είμαι σε μια φάση που ετοιμάζω κάτι πολύ δυνατό. Είναι ένα δικό μου project για μένα και όλες μου τις φίλες».

Της λείπει η τηλεόραση; «Δεν υπάρχει κάτι ακόμη. Τώρα αρχίζει και μου λείπει, τον πρώτο χρόνο δεν το σκεφτόμουν καν. Ήταν το τελευταίο που με ένοιαζε».

Διαβάστε ακόμα: Η απίστευτη συνεργασία του Άκη Πετρετζίκη με το BBC!- Δες σε ποια εκπομπή θα τον δούμε!

Η Βίκυ Καγιά μας δείχνει το ανανεωμένο πλατό του GNTM 2! (φωτό)- Την Κυριακή η μεγάλη πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας.

ΑΥΤΟΣ είναι ο 4ος κριτής που θα μπει στο Master Chef!- Δες ποιος είναι!

Keywords
Τυχαία Θέματα