Το πεντικιούρ σας συνεχίζει να έχει τέλειο χρώμα αφού θα αργήσετε να φορέσετε τα ankle boots σας

Η θερμοκρασία είναι ακόμη υψηλή και το πιθανότερο είναι να φύγετε το weekend για κάποιο κοντινό νησί. Επίσης είστε καλεσμένες σε γάμο και έχετε σκοπό να φορέσετε τα σανδάλια σας στη πρώτη περίπτωση και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα στη δεύτερη. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει το πεντικιούρ σας να είναι άψογο με τέλειο χρώμα που θα αναδεικνύει το μαύρισμα σας. 

Το ραντεβού σας με την nail artist είναι κλεισμένο και το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε την απόχρωση.

Σίγουρα θα είναι διαφορετική από εκείνη που είχατε στις διακοπές και ίσως θα πρέπει να ακολουθήσετε τις τάσεις της επόμενης σεζόν. Αν πάλι έχετε άκρως καλοκαιρινή διάθεση μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας με το κοραλλί, ναι το λαμπερό που ψηφίστηκε ως το χρώμα της χρονιάς.

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας χρώματα. Εσείς απλά ζητήστε από την ειδικό εκείνο που θα σας εντυπωσιάσει.

Χρυσό και πολύτιμο: Είναι λαμπερό, μεταλλικό, chic και glam μαζί και δημιουργεί την ωραιότερη αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο βερνίκι μάλιστα είναι εκείνο που επέλεξε να φορέσει η Julia Roberts στις Χρυσές Σφαίρες.

Essie Gel Couture, You’re Golden

Κοραλί: Ψηφίστηκε ως το χρώμα της χρονιάς και έχετε μερικούς μήνες ακόμη να το χαρείτε. Εσείς θα χρησιμοποιήσετε ένα έντονο σχεδόν πορτοκαλί με shimmering χρυσές λεπτομέρειες.

Butter London + Pantone, Living Coral  

Ροζ-Μοβ: Κινείται ανάμεσα σε δύο πολύ αγαπημένες αποχρώσεις. Είναι ότι ωραιότερο ειδικά αν το παρακάνατε με τα neon χρώματα το φετινό καλοκαίρι.

OPI Nail Lacquer, Reykjavik Has All the Hot Spots

Κλασικό Μπλε: Είναι το χρώμα του ελληνικού καλοκαιριού και παράλληλα εκείνο που θα χαρίσει στο πεντικιούρ σας μια γοητευτική πινελιά.

Korres Gel Effext Nail Colour, Steel Blue

Απαλό Ροζ: Τα παστέλ είναι και πάλι εδώ. Κλασικά, διακριτικά και ρομαντικά. Χαρίζουν στο πεντικιούρ μια κομψή πινελιά και ταιριάζουν με όλους τους τόνους επιδερμίδας αλλά και το χρώμα των πέδιλων.

Seventeen Nail Enamel Supreme Shine No 197

Διαβάστε ακόμη:

To προϊόν που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σας καλοκαιρινή λάμψη όλους τους επόμενους μήνες

Terracotta: Το πιο εναλλακτικό nail look της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα