Selena Gomez και Ashley Benson με δυο τελείως διαφορετικά bob -Ποιο σας αρέσει περισσότερο;

Απ’  ότι φαίνεται σχεδόν καθημερινά μία ή και περισσότερες celebrities θα κόβουν ή θα βάφουν τα μαλλιά τους κι εμείς απλά θα μπερδευόμαστε ακόμη περισσότερο στην περίπτωση που έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποια αλλαγή. Ναι δεν θα αντιγράψουμε κουρέματα όπως της Charlize Theron γιατί προφανέστατα κάτι τέτοιο μόνο σ’ εκείνη δείχνει υπέροχο.

Το bob όμως το σκέφτεστε εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον μιας και όλες οι stars το τόλμησαν, ακόμη και η Kim

Kardashian. Εκ του ασφαλούς βέβαια η συγκεκριμένη μιας και έχει πάντα στο πλάι της τον προσωπικό της hairstylist Chris Appleton που τη φορά μια περούκα ή της τοποθετεί extension και τα μαλλιά της είναι πάλι όσο μακριά θέλει.

Είναι όμως και περιπτώσεις όπως η Selena Gomez και η Ashley Benson που μόλις έκοψαν τα μαλλιά τους σε bob και δείχνουν υπέροχες. Δύο εντελώς διαφορετικά looks αλλά και τα δύο εξίσου κομψά και μοντέρνα ταυτόχρονα.

Η Benson υιοθέτησε ένα “clavivle bob”, που σημαίνει μακρύ, με τα μαλλιά της να φτάσουν μέχρι την κλείδα, το γοητευτικό σημείο του στέρνου της. Υπεύθυνος για το look είναι ο hairstylist Marc Mena που δημιούργησε ένα bob πιο μακρύ μπροστά και πιο κοντό πίσω που μας θυμίζει πολύ το εμβληματικό 90’s κούρεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα