Το ανοιξιάτικο άρωμα που θα κάνετε δώρο στον αγαπημένο σας

Το πιθανότερο είναι να έχετε ήδη επιλέξει τη δική σας ανοιξιάτικη εσάνς. Η νέα σεζόν θέλει λουλούδια, δροσερά και ανθισμένα που ταιριάζουν με την εποχή. Μήπως όμως πρέπει να κάνετε δώρο στον αγαπημένο σας ένα νέο άρωμα; Επιβάλλεται κι εμείς βρήκαμε το ωραιότερο και μάλιστα ολοκαίνουριο. Πρόκειται για το νέο ανδρικό άρωμα του Michael Kors, Extreme Sky

που αιχμαλωτίζει την αίσθηση του να πετάς, την αδρεναλίνη που αισθάνεσαι αψηφώντας τη βαρύτητα, τον ενθουσιασμό του να κατακτάς νέα ύψη.

Το Michael Kors Extreme Sky ξυπνά τις αισθήσεις με το φρέσκο, ξυλώδες blend του, ανοίγοντας με ένα μοναδικό μίγμα από δροσερές νότες μπαχαρικών και περγαμόντου, στην καρδιά του αρώματος συναντά κανείς το λεγόμενο ozonic accord, καθηλωτικές νότες που θυμίζουν τον ψυχρό αέρα που συνοδεύει μια βροχερή μέρα. Στη βάση του αρώματος το vetiver αντηχεί την φρεσκάδα που ενισχύει τα αρωματικά επίπεδα του Extreme Sky.

Το ντεγκραντέ μπλε προς λευκό χρώμα στο γυάλινο μπουκάλι του Extreme Sky παραπέμπει στον γαλανό ουρανό. Το χρώμα του  μαθαίνει στα άκρα θυμίζοντας τις διαβαθμίσεις του μπλε στον ορίζοντα.

Οι νότες κορυφής του Extreme Sky είναι τα cool spice, ροζ πιπέρι, κυπαρίσσι και περγαμόντο. Στις μεσαίες νότες υπάρχουν κέδρος και άρκευθος ενώ στη βάση επιβάλλονται τα vetiver, clearwood και musk.

Διαβάστε ακόμη:

H Jennifer Lopez υποδέχεται την Άνοιξη με το σωστό μανικιούρ

To Long Island iced tea γίνεται πηγή έμπνευσης για τη νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών

Keywords
Τυχαία Θέματα