Η μεταμόρφωση της Κας Κωνσταντίνας Βενέτη μας κέρδισε από το πρώτο λεπτό στος Πρω1νό!

Η αγαπημένη στήλη της Μεταμόρφωσης επιστρέφει στο Πρω1νό για 3η συνεχόμενη χρονιά και σκοπό έχει να σε βοηθήσει όλες τις τηλεθεάτρις να αλλάξουν την εμφάνισή τους με τον ωραιότερο τρόπο. Φέτος όμως γίνεται λίγο διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές και υπάρχει σε όλες ένας στόχος ή ακόμα καλύτερα μια επιθυμία.

Στην δωδέκατη μεταμόρφωση της σεζόν η Κωνσταντίνα Βενέτη απευθύνθηκε στη Φαίη μας γιατί ήθελε μια βαθιά ανανέωση για χάρη των κοριτσιών της.  Η ίδια ζήτησε από τη Φαίη να αλλάξει τα μαλλιά της, το στιλ της αλλά και να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Η

ομάδα της Φαίης μας που αποτελείται και αυτή τη σεζόν από κορυφαίους experts ανέλαβε να της αλλάξει τα μαλλιά, το μακιγιάζ και την εμφάνιση και το αποτέλεσμα ήταν απλά φανταστικό.

Η Kωνσταντίνα Βενέτη άλλαξε το μήκος στα μαλλιά της, το χρώμα, ενώ το μακιγιάζ της τόνισε τέλεια τα υπέροχα χαρακτηρστικά της.

Δες στο βίντεο την υπέροχη μεταμόρφωση που έγινε σήμερα στο Πρω1νό!

Διαβάστε ακόμα: Street Fashion: Τα 7 tips που ακολουθούν οι πιο στιλάτες fashionistas- Θα τα λατρέψεις και μπορείς να τα ακολουθήσεις κι εσύ στην καθημερινότητά σου

6 τρόποι να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν αυτή την άνοιξη σαν πραγματική influencer!- Ποιο είναι το denim που φοράνε οι πιο πολλές γυναίκες;

Chiara Ferragni: ΑΥΤΑ τα αξεσουάρ φοράει η πιο δημοφιλής influencer- Δες πώς τα συνδυάζει και πώς θα τα φορέσεις κι εσύ!

Keywords
Τυχαία Θέματα