Το αγαπημένο serum της Reese Witherspoon είναι ασύλληπτα οικονομικό -Κοστίζει μόλις 6 ευρώ!

Η Reese Witherspoon έχει απίθανο δέρμα και έχει καταφέρει να μοιάζει με έφηβη αν και έχει συμπληρώσει ήδη τα 44 χρόνια. Το μυστικό της είναι, εκτός από τη σωστή διατροφή, τα προϊόντα που χρησιμοποιεί καθημερινά, χωρίς καμία εξαίρεση.

Είναι σχολαστική με τον καθαρισμό πρωί και βράδυ, δεν τον παραλείπει όσο κουρασμένη κι αν είναι. Παράλληλα φοράει αντηλιακή κρέμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου ενώ αποφεύγει την έκθεση στον ήλιο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Κι αν πιστεύετε πως όλα τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιεί στοιχίζουν μια περιουσία, κάνετε λάθος. Ξεκινά την καθημερινή ρουτίνα με το The Inkey List Hyaluronic Acid.

Μια φόρμουλα που περιλαμβάνει πλούσια ενυδατικά στοιχεία με πρώτο και καλύτερο το υαλουρονικό οξύ. Το μικρό της μυστικό όμως είναι ο ορός τους ίδιου brand, The Inkey List Q10 Serum το οποίο περιέχει αντιοξειδωτικά συστατικά που προστατεύουν την επιδερμίδα από τα σημάδια γήρανσης όπως είναι οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες αλλά και οι δυσχρωμίες.

Το συγκεκριμένο προϊόν στοιχίζει μόλις 6 ευρώ και είναι ένα από τα αγαπημένα των celebrities. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The INKEY List (@theinkeylist)

Το ίδιο οικονομικές είναι όλες οι φόρμουλες του συγκεκριμένου brand. Το προϊόν καθαρισμού στοιχίζει μόλις 6 λίρες. Η ενυδατική κρέμα, Peptide Moisturiser κοστίζει 17 ευρώ και η κρέμα ματιών Caffeine Eye Cream 10.30 ευρώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The INKEY List (@theinkeylist)

Τώρα που όλες σας τις αγορές τις κάνετε on line, είναι η καλύτερη ευκαιρία να τα αποκτήσετε. Είμαστε σίγουρες πως θα εκπλαγείτε.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα 4 προϊόντα μακιγιάζ που δεν αποχωρίζεται ποτέ η Jennifer Lopez!

Dutch Fishtail Pony: Το χτένισμα που θα μάθετε να φτιάχνετε μόνες σας και θα σας ξετρελάνει!

Keywords
Τυχαία Θέματα