Τα δώρα που θα κάνετε στις κολλητές σας τα Χριστούγεννα έρχονται απευθείας από την Προβηγκία!

Οι φετινές γιορτές θα είναι ιδιαίτερες μιας και υπάρχει το ενδεχόμενο να ξεχάσετε τα γνωστά parties. Θα μείνετε σπίτι με την οικογένειά σας και θα ευχηθείτε στις κολλητές σας μέσα από τον υπολογιστή.

Μπορείτε όμως να τους κάνετε τα ωραιότερα δώρα. Εμείς είμαστε εδώ και μέχρι τα Χριστούγεννα θα σας δίνουμε τις καλύτερες ιδέες. Κι επειδή γνωρίζουμε πόσο πολύ σας έχουν λείψει τα ταξίδια, τα προϊόντα-δώρα που σας προτείνουμε σήμερα έρχονται κατευθείαν από την Προβηγκία.

Πρόκειται

για τα τρεις νέες συλλεκτικές συσκευασίες της  L’OCCITANE en Provence, εμπνευσμένα από τρία εμβληματικά αρώματα του brand.

Shea Butter Classic:  H κλασσική μας συλλογή με Shea Butter ντύνει εορταστικά με λαμπερές ασημί και βαθύ μπλε αποχρώσεις την διάσημη κρέμα χεριών και το lip balm για ονειρεμένα δώρα στους λάτρεις της αγαπημένης φροντίδας.

Shea Bergamot:  Παράλληλα με την κλασσική φροντίδα Shea, τις φετινές γιορτές παρουσιάζουμε το φρέσκο άρωμα Περγαμόντου σε περιορισμένη έκδοση στην ίδια συλλογή. Το θρεπτικό βούτυρο Shea επικαλείται το άρωμα από ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι Earl Grey με αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών, απόλαυση στις αισθήσεις και μια χαριτωμένη πρόσκληση για χαλάρωση και χρόνο για τον εαυτό μας.

Οι συνθέσεις «σαντιγί» προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό για ενυδάτωση και απαλότητα, που θα ζωντανέψουν την τελετουργία στο ντους. Πάντα πλούσιο και πολυτελές, το Shea ταιριάζει απόλυτα με το λεπτό άρωμα Περγαμόντου, εμπνευσμένο από τη ζεστασιά αυτής της χαρούμενης εποχής του χρόνου.

Verbena Mandarin: Το Eau de Toilette, αιχμαλωτίζει το απαλό άρωμα από τις φλούδες μανταρινιών και πορτοκαλιών όταν καίγονται μαζί στο τζάκι γεμίζοντας αρώματα τον ουρανό της Προβηγκίας τον Δεκέμβριο. To μανταρίνι και το αρωματικό ξύλο Κέδρου από την οροσειρά του Άτλαντα, στροβιλίζονται στον αέρα μαζί με τη λεμονί Verbena, δημιουργώντας ένα μαγευτικό μπουκέτο που σας μεταφέρει στις γεμάτες ζωή Χριστουγεννιάτικες αγορές του Γαλλικού Νότου.

Διαθέτει ολοκληρωμένη φροντίδα μπάνιου, που σας τυλίγει τρυφερά ενώ το νοσταλγικό άρωμα κατευνάζει τις αισθήσεις και σας προδιαθέτει να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας. Μια λαμπερή συλλογή βασισμένη στη φυσική γενναιοδωρία των εσπεριδοειδών, για να απολαύσετε το ευχάριστο άρωμα ως ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σας ή να το μοιραστείτε με τον αγαπημένο σας σύντροφο, δίπλα στο τζάκι.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

DIY: 4 μάσκες για ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα (video)

Matchy-matcy: Δείτε πώς συνδυάζουν οι nail artists το μανικιούρ με τη μάσκα προστασίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα