“Το Mega κάθε χρόνο διπλασίαζε την αμοιβή μας! Δεν πληρώθηκα, χρυσοπληρώθηκα!”

Συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη παραχώρησε ο Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την απουσία του από την τηλεόραση και την ενδεχόμενη επιστροφή του.  Μάλιστα, αναφέρθηκε και στους μισθούς που έπαιρνε από το Mega και τόνισε πως… χρυσοπληρώθηκε!

“Έχω 25 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Συζητάμε να επιστρέψουμε τηλεοπτικά με τους “Συμπέθερους από τα Τίρανα”. Το Mega έχει ένα προβάδισμα γιατί μας έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία. Το Mega κάθε χρόνο διπλασίαζε την αμοιβή

μας. Από μόνοι τους. Εμείς δεν κάναμε κανένα αίτημα. Δεν πληρώθηκα, χρυσοπληρώθηκα. Τηλεόραση δεν κάναμε πολύ λόγω κούρασης. Η τηλεόραση είναι το πιο υπεύθυνο, αλλά και το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να κάνει κανείς. Είσαι εκτεθειμένος στους πάντες. Έχεις να ικανοποιήσεις ένα εξαιρετικά ευρύ κοινό. Πατάει το κουμπί όποιος να ‘ναι.

Δεν είδαμε σε επανάληψη τις “Τρεις Χάριτες” και το “Δις εξαμαρτείν” γιατί δεν θέλαμε, αλλά θα έρθει και η ώρα τους. Κάποια στιγμή θα προβληθούν και αυτά αρκεί να τα έχει το Mega στο αρχείο του, να μην τα έχει σβήσει. Το μόνο ριάλιτι που έχω δει είναι το Bachelor, κανένα άλλο. Είναι από τα πιο αξιοπερίεργα πράγματα που έχω συναντήσει στην τηλεόραση.”, αποκάλυψε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

GNTM: Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι αποκαλύπτει αν ο Ανδρέας και η Λία είναι ζευγάρι! 

Πρω1νό-Αποκλειστικό: Πλάνα από τα casting του Survivor-Αυτοί είναι οι υποψήφιοι  

Τα σχόλια της Φαίης για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM: “Είναι η πρώτη φορά που…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα