Η Adele εμφανίστηκε με το ωραιότερο hair look ever και πρέπει να τη δείτε!

H Adele αποφάσισε να αλλάξει look και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Έχει χάσει πάρα πολλά κιλά ενώ προσέχει ιδιαίτερα το styling αλλά και το beauty look της. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση είναι ακόμη πιο fit, χαρούμενη και ανανεωμένη.

Το weekend που μας πέρασε ήταν καλεσμένη στο γνωστό show Saturday

Night Live και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν μιας και είχε πολλούς μήνες να βρεθεί στη σκηνή. Εκείνο όμως που όλες προσέξαμε ήταν το απίθανο hair look. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Η Adele την άνοιξη έκοψε τα μαλλιά της σε ένα τέλειο bob μέχρι τους ώμους, με βαθιά χωρίστρα στην άκρη και απίθανες μπούκλες. Θύμιζε stars του παλιού Hollywood όπως η Rita Hayworth και η Lauren Bacall.

Στα μέσα του καλοκαιριού, κι ενώ έμενε σπίτι αποκάλυψε τη χαλαρή της πλευρά με τα μαλλιά της ελεύθερα και φυσικά χωρίς ιδιαίτερο styling.

Και τώρα λίγο πριν έρθει ο χειμώνας έρχεται με ένα ακόμη υπέροχο και glam hair look. Τα μαλλιά της είναι πλέον μακριά και πάλι με ρετρό κυματισμούς. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για extensions που τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει μία από τις μεγαλύτερες τάσεις.  

Μην ξεχνάτε πως αρκετές stars μάκρυναν τα μαλλιά τους μέσα στο φθινόπωρο με πρώτη και καλύτερη τη Jennifer Lopez που τα άφησε φυσικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας αλλά αμέσως μετά ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist, Chris Appleton να τοποθετήσει και πάλι τα αγαπημένα της, πολύ μακριά extensions.

Τι λέτε; Θα το σκεφτείτε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Cardi B: Έκοψε αφέλειες και πρέπει να δείτε το νέο της look γιατί είναι η τέλεια, φθινοπωρινή αλλαγή!

“Vote”: Είναι το μεγαλύτερο nail trend των τελευταίων εβδομάδων -Δείτε τα ωραιότερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα