Ένα μικρό mall για τη μαμά και το παιδί: Άνοιξε τις πόρτες του και βρεθήκαμε εκεί για να σου μεταφέρουμε την εμπειρία που ζήσαμε!

Είναι αλήθεια πως για εσένα που είσαι μαμά μπορεί να είναι πονοκέφαλος και μόνο η ιδέα του να βγεις για ψώνια με το παιδάκι σου. Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν η ιδέα ενός χώρου που τα ψώνια με το παιδί γίνονται απόλαυση; Ειδυλλιακό και ουτοπικό παράλληλα; Μέχρι πρόσφατα σκεφτόμουν τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ένα μεγάλο κατάστημα στο οποίο να μπορεί να ψωνίσει η μαμά για τον εαυτό της, για τα παιδάκια της, ένας χώρος με ρούχα και παιχνίδια και βιβλία και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί μια μαμά και ένα παιδί… Κι όμως, ο χώρος αυτός υπάρχει, και άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό πριν

από λίγο καιρό. Η Prénatal, η μεγαλύτερη ιταλική αλυσίδα ειδών για την έγκυο και το παιδί, και η Toys Center, ιταλική εταιρεία leader στη λιανική πώληση παιχνιδιών ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας καλούν να επισκεφτούμε το νέο κατάστημα στον Άλιμο.

Αποφάσισα να επισκεφτώ αυτό το μικρό mall μαζί με τον ανιψιό μου, τον Μάξιμο, ώστε να δω πόσο μεγάλη πρόκληση θα ήταν να κάνω τα ψώνια μου μαζί του. Όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκα αλλά χάρηκα τόσο πολύ που έκανα τα ψώνια μου άνετα ενώ εκείνος έπαιζε και περνούσε όμορφα χωρίς να γκρινιάξει ούτε για ένα λεπτό.

Πάρκαρα στο άνετο υπόγειο parking του καταστήματος (υπάρχει και υπαίθριο) και με το ασανσέρ βρέθηκα αμέσως στο ισόγειο όπου βρίσκεται ένα τεράστιο 2όροφο κατάστημα Prénatal και Toys Center.

Πρόκειται για έναν χώρο 2.000 τ.μ. όπου στο ισόγειο υπάρχει η Prénatal και στον πρώτο όροφο η Toys Center. Εδώ θα βρεις ρούχα, παπούτσια, βιβλία, είδη υγιεινής για το μωρό, ρούχα εγκυμοσύνης, εσώρουχα για τη μαμά, αλλά και έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο, καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου, παιχνίδια και ό,τι άλλο χρειάζεται μια μαμά από την πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης μέχρι να γεννήσει το μωρό της, αλλά και για τα πρώτα χρόνια με τα παιδάκια της. Το κατάστημα είναι χωρισμένο σε sections ώστε να μπορείς εύκολα να περιηγηθείς μέσα σε αυτό ενώ κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι πόσο άνετα γίνονται τα ψώνια μέσα στον άψογα διακοσμημένο χώρο…

Για ρίξε μια γρήγορη ματιά σε όλους τους χώρους…

Τι μου έκανε εντύπωση στο συγκεκριμένο μικρό mall;

#1. Το γεγονός ότι ο χώρος είναι τόσο έξυπνα διαμορφωμένος ώστε να κάνεις τα ψώνια σου άνετα ακόμα και τις μέρες και τις ώρες που επισκέπτεται το κατάστημα πολύς κόσμος.

Περπάτησε μαζί μου σε όλο το κατάστημα μέσα από αυτό το βίντεο…

#2. Επίσης, παρατήρησα πως τα ρούχα είναι σωστά χωρισμένα σε sections ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σου. Έτσι μπορείς εύκολα να περιηγηθείς από τα μπεμπέ ρούχα μέχρι τα παιδικά χωρίς να μπερδευτείς καθόλου.

#3. Κάτι άλλο που με εντυπωσίασε είναι η τεράστια ποικιλία σε ρούχα. Πρόκειται για ρούχα που δεν είναι απλά όμορφα και χαριτωμένα αλλά υπακούουν στις top τάσεις της παιδικής μόδας για το 2020/ 2021.

Καρό σχέδια και micro prints είναι δύο trends που έχουμε αγαπήσει πολύ αυτό το φθινόπωρο. Τα παλ χρώματα μας κερδίζουν και θέλουμε να τα βλέπουμε πάνω στους μικρούς μας αγγέλους, όπως επίσης και τα κοτλέ αλλά και τα puffer jackets που είναι στη λίστα με τις top τάσεις.

Δες στο βίντεο όλες τις τάσεις που έχουμε ξεχωρίσει και εντοπίσαμε και στη νέα κολεξιόν της Prénatal.

#3. Προχωρώντας στο κατάστημα θα συναντήσεις το μεγάλο section με τα καρότσια, τις κούνιες και τα καθίσματα αυτοκινήτων που προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία για να διαλέξεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς. Στο χώρο των βρεφικών ειδών και εξοπλισμού, δίπλα στη σειρά της Prénatal “That’s Love” και τη συλλογή Giordani, βρίσκεις τις καλύτερες μάρκες της αγοράς όπως, Chicco, Inglesina, Peg-Perego, Bebé Comfort, Recaro, Graco, Philips Avent, Casa Baby, με τεράστια ποικιλία σε μοντέλα και σχέδια για όλες τις ανάγκες.

#4. Στον χώρο των καθισμάτων υπάρχει κάθισμα αυτοκινήτου για να κάνεις το τεστ και να δεις πώς ΑΚΡΙΒΩΣ θα είναι ένα κάθισμα μωρού μέσα στο αυτοκίνητό σου. Πού αλλού μπορείς να βρεις τέτοια εξυπηρέτηση;

#5. Τι έξτρα παροχή θα βρεις στο συγκεκριμένο κατάστημα; Το οβάλ γραφείο στη μέση του καταστήματος βρίσκεται εκεί για να καθίσεις και να συζητήσεις με την υπεύθυνη του καταστήματος, κα. Ελένη Κούτρα, ή κάποιον υπάλληλο για προσφορές και για οικονομικά πακέτα που μπορείς να φτιάξεις ώστε να δημιουργήσεις ένα παιδικό δωμάτιο από το μηδέν. Το κατάστημα παρέχει την υπηρεσία Personal Shopper της Prenatal, όπου μπορείς να κλείσεις ραντεβού με έναν εξειδικευμένο  σύμβουλο αποκλειστικά για εσένα  για να επιλέξεις με τη σωστή καθοδήγηση  όλα τα απαραίτητα για το μωρό  σου.

#6. Με τι ξετρελάθηκα; Ως βιβλιοφάγος, λάτρεψα τον χώρο των βιβλίων όπου όσο η μαμά ψωνίζει το παιδάκι κάθεται σε παιδική πολυθρόνα και διαβάζει παραμύθια για να περάσει ευχάριστα η ώρα του. Ο ανιψιός μου που έχει αδυναμία στα παραμύθια δεν ξεκολλούσε από τη μίνι πολυθρόνα. Τόσο πολύ του άρεσε που σκέφτομαι σοβαρά να του αγοράσω μια για τα γενέθλιά του την επόμενη εβδομάδα.

#7. Στον 1ο όροφο όπου υπάρχουν τα παιχνίδια, η Toys Center προσφέρει μια δυνατότητα που δεν πρόκειται να βρεις σε άλλα καταστήματα με παιχνίδια…

Εδώ θα βρεις ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τραπεζάκι ώστε το παιδάκι σου να καθίσει άνετα και να παίζει όση ώρα εσύ ψωνίζεις και ατελείωτους πάγκους παιχνιδιών με ανοιχτά παιχνίδια ώστε το παιδάκι σου να τα δοκιμάσει, να τα παίξει και να διαλέξει ποιο του αρέσει περισσότερο.

#8. Η τεράστια ποικιλία σε παιχνίδια θα σε πείσει επίσης πως αυτό το κατάστημα είναι ένας μικρός παράδεισος για τη μαμά και το παιδί.

Στο Toys Center βρήκα παιχνίδια από όλα τα γνωστά και αγαπημένα brands των παιδιών αλλά και παιχνίδια που φτιάχνονται από την ίδια την εταιρία και μπορείς να τα αγοράσεις σε πολύ καλές τιμές. Πάνω από 18 αποκλειστικές μάρκες που δεν θα πρόκειται να βρεις πουθενά αλλού.

Δες στο παρακάτω βίντεο όλα τα δωράκια που αγόρασα για τα παιδάκια που υπάρχουν στη ζωή μου, τον ανιψιό μου, τη βαφτιστήρα μου αλλά και τα ξαδερφάκια μου. Οι ιδέες που θα δεις είναι απεριόριστες και φυσικά στο τέλος πήρα μερικά επιτραπέζια και για εμένα!

Και επειδή όλα τα ωραία θέλω να τα μοιραζόμαι μαζί σου, σημείωσε ότι από την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και μέχρι την Κυριακή 1η Νοεμβρίου μπορείς να αγοράσεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια με εκπτώσεις έως 50%.

Επίσης μπορείς να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα των παιδιών κάνοντας αγορές με 50% έκπτωση  στα ρούχα και 30% στα παπούτσια για τα μέλη Fashion Club αλλά και  30% για όλους στα ρούχα, και 10% έκπτωση στα παπούτσια ενώ για όσες ετοιμάζετε τώρα το βρεφικό δωμάτιο, επωφεληθείτε  και κάντε τις αγορές σας με εως  50% σε όλα τα είδη βρεφικού εξοπλισμού.

Mπες στο prenatal.gr και στο toyscenter.com/gr για να βρεις μια πολύ μεγάλη συλλογή από ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και ό,τι άλλο χειάζεσαι για εσένα ή το παιδάκι σου.

Θα βρεις το νέο κατάστημα στη Λεωφ. Αλίμου 36-40, Άλιμος | τηλ. 210-9802700

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 21:00  /  Σάββατο  10:00 – 20:00

*Με υπαίθριο και υπόγειο πάρκινγκ πολλών θέσεων

Keywords
Τυχαία Θέματα