Τιτίκα Σαριγκούλη: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε, η σύνταξη των 452 ευρώ και ο τρόπος που μιλούσε για το θάνατο

Η Τιτίκα Σαριγκούλη  έφυγε από τη ζωή στα 87 της χρόνια έχοντας διανύσει μια γεμάτη ζωή και μια καλλιτεχνική πορεία που περιλαμβάνει θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, αλλά και ένα πλούσιο συγγραφικό έργο.

Τα τελευταία χρόνια είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας ωστόσο παρέμεινε μια δυναμική γυναίκα μέχρι το τέλος.

Τον Μάρτιο του 2020 σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αναφερόταν στο λόγο που δεν παντρεύτηκε, στα λιγοστά χρήματα που έπαιρνε ως σύνταξη, αλλά και στο αν φοβόταν το θάνατο…

«Δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί

δεν μπορούσα να ανεχτώ να βάλω έναν άνθρωπο συνέταιρο στην ελευθερία μου. Δεν δέχθηκα ποτέ πρόταση γιατί ο άνδρας δεν έρχεται να βάλει στο κεφάλι του έναν διάβολο», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

Η ηθοποιός είχε ακόμα αποκαλύψει πωςείχαν μπει κλέφτες στο σπίτι της τρεις φορές και πως η ίδια έπαιρνε μια σύνταξη πολύ χαμηλή με την οποία αντιμετώπιζε πρόβλημα βιοπορισμού.

«Παίρνω σύνταξη 452 ευρώ. Πλήρωνα όμως για να πάρω μια σύνταξη και να ζήσω ευπρεπώς. Ποιος μπορεί, σήμερα, να ζήσει με 452 ευρώ; Για να ζήσω και γω ας μου πει την μέθοδο του».

Ανάμεσα σε άλλα, η Τιτίκα Σαριγκούλη ανέφερε τότε πως δεν φοβόταν το θάνατο…

«Τι να φοβηθώ; Όταν ήταν να έρθω στη ζωή, με ρώτησε κανείς εάν φοβόμουν να έρθω; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δεν θα σε ρωτήσει κανένας».

Διαβάστε ακόμα:

Πέθανε η ηθοποιός Τιτίκα Σαριγκούλη

Σεράινα Καζαμία: Η νικήτρια του Next Top Model ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος εισέβαλε στο «Καλό μεσημεράκι» και φίλησε τη Βάνια!

Keywords
Τυχαία Θέματα