To νέο προϊόν της Victoria Beckham ακολουθεί την “clean beauty” φιλοσοφία της!

Η Victoria Beckham εκτός από fashion designer και μάλιστα ιδιαίτερα επιτυχημένη έχει δημιουργήσει και τη δική της beauty σειρά που περιλαμβάνει προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης.

Σας έχουμε ενημερώσει με λεπτομέρειες άλλωστε από το πρώτο κιόλας λανσάρισμα. Εκείνο που ήθελε η Victoria ήταν φόρμουλες που έλειπαν από το νεσεσέρ της που σημαίνει

αποτελεσματικές και ταυτόχρονα φιλικές προς το περιβάλλον. 

Και τώρα έρχεται με ένα ακόμη προϊόν που ακολουθεί την “clean beauty” φιλοσοφία. Πρόκειται για την mascara “Future Lash” η οποία περιέχει πολυμερή από φυτά και χαρίζει ένα super κολακευτικό εφέ στις βλεφαρίδες και το απόλυτο μαύρο χρώμα.

“Προσπάθησα, η δική μου μάσκαρα να μην αφήνει υπολείμματα και να μην δημιουργεί μουτζούρες κάτω από τα μάτια. Αυτό που είχα στο μυαλό μου από την πρώτη κιόλας μέρα ήταν να λανσάρω μια μάσκαρα όπως ακριβώς την φανταζόμουν”, είπε η Beckham.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

“Και το πετύχαμε με την Future Lash που είναι στ’ αλήθεια πρωτοποριακή. Είναι η μάσκαρα που χρειάζεται κάθε γυναίκα στην εποχή του zoom. Προσφέρει έξτρα όγκο στις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει αλλά και μήκος αφού χάρη στο βουρτσάκι μπορείτε να την εφαρμόσετε από τη ρίζα μέχρι τις άκρες αλλά και στο κάτω βλέφαρο”, πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Η σύνθεση της δεν περιέχει alcohol, άρωμα, parabens ή παραφίνη. Είναι απόλυτα φυσική με shea butter που φροντίζει και θρέφει τις βλεφαρίδες και niacimide που ενεργοποιεί το κολλαγόνο και πανθενόλη που ενυδατώνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty)

Και κάπου εδώ θέλουμε να τονίσουμε πως η Victoria έχει μια υπέροχη οπτική όσον αφορά στην περιποίηση της περιποίησης αλλά και του μακιγιάζ και ανυπομονούμε να έρθουν τα προϊόντα της και στη χώρα μας.

Μέχρι τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα προμηθευτούμε από το διαδίκτυο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

5 τρόποι να φορέσετε τη χρυσή σκιά στα μάτια σας από το πρωί!

Τα δύο έλαια που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε τα φρύδια των ονείρων σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα