Αιγόκερως -Υδροχόος -Ιχθύς: Να τι θα σας φέρει το 2021!

Πριν από λίγες ημέρες υποδεχτήκαμε το 2021 και είμαι σίγουρη πως όλοι έχετε την περιέργεια να μάθετε πώς θα εξελιχθεί αυτή η χρονιά για το ζώδιό σας.

Αφού σας είπαμε αναλυτικά τις προβλέψεις για τον Κριό, τον Ταύρο και τους Διδύμους, τον Καρκίνο, τον Λέων, τον Παρθένο, τον Ζυγό, τον Σκορπιό και τον Τοξότη,  σήμερα θα ασχοληθούμε με τον Αιγόκερω, τον Υδροχόο και τον Ιχθύ.

#Αιγόκερως
Στην αρχή της χρονιάς οι αδέσμευτοι νιώθετε την ανάγκη να βρείτε έναν σύντροφο. Οι παντρεμένοι της παρέας θα ξεκινήσουν επίσης τον πρώτο μήνα της χρονιάς με όμορφες και χαρούμενες

σκέψεις.

Ο Μάρτιος θα είναι επίσης ένας πολύ καλός μήνας για όλους τους Αιγόκερους. Προς το τέλος του μήνα όμως δουλέψτε λίγο παραπάνω για να κλείσει ο μήνας καλά και στα επαγγελματικά σας.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για τους single και μέχρι τον Σεπτέμβριο όλα τα ζευγάρια θα έχουν έρθει πιο κοντά.

#Υδροχόος
Οι πρώτες μήνες της χρονιάς θα είναι πολύ καλοί για όλους σας. Θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας και θα σας αρέσει. Το 2021 είναι επίσης μια καλή χρονιά για όσους από εσάς σκέφτεστε τον γάμο.

Αν προκύψει κάποιο θέμα με τον σύντροφό σας προτιμήστε να το συζητήσετε και να μην τσακωθείτε για να το λύσετε με ηρεμία.

Προς το τέλος της χρονιάς, οι αδέσμευτοι Υδροχόοι θα μπορέσουν να βρουν έναν πολύ αξιόλογο σύντροφο. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Ιχθύς
Η καινούρια χρονιά ξεκίνησε πολύ όμορφα και για το ζώδιο των Ιχθύων. Οι singles θα βρούνε άμεσα σύντροφο ενώ οι παντρεμένες θα δεχτείτε πολύ αγάπη και κατανόηση από τον αγαπημένο σας.

Γύρω στην άνοιξη θα έχετε κάποιες δυσκολίες αλλά προς το τέλος της χρονιάς τα πράγματα θα φτιάξουν πολύ.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 22/1: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το Σαββατοκύριακο

Ζυγός – Σκορπιός – Τοξότης: Να τι θα σας φέρει το 2021

Καρκίνος – Λέων – Παρθένος: Να τι θα σας φέρει το 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα