Η Lucy Boynton μετά τη χθεσινή της εμφάνιση στα BAFTA ανακηρύσσεται και επίσημα πλέον σε beauty icon

H Lucy Boynton εδώ και λίγο καιρό είναι η αγαπημένη μας. Η αλήθεια είναι ότι την ανακαλύψαμε πρόσφατα και ασχολούμαστε πλέον μαζί της για έναν υπέροχο τρόπο αφού έχει εξελιχθεί σε beauty icon. Κάθε της εμφάνιση είναι και μία ευχάριστη έκπληξη αφού ακολουθεί τις τάσεις πιστά αλλά παράλληλα τις φέρνει στα μέτρα της δημιουργώντας τέλεια looks που ψάχνουμε την ευκαιρία να τα υιοθετήσουμε.

Ειδικά

στις τελευταίες της εμφανίσεις το μακιγιάζ της γίνεται θέμα συζήτησης με καλύτερο εκείνο στα βραβεία SAG όπου σχεδίασε μια minimal γραμμή στο κινητό βλέφαρο που θύμιζε όσα βλέπουμε στις πασαρέλες.

Η κόκκινη μονοχρωμία επίσης ήταν άκρως εντυπωσιακή αφού η σκιά ενώθηκε με το ρουζ δημιουργώντας ένα ονειρικό πέπλο στο πρόσωπο της και η ένταση στα χείλη απογείωσε το look.

Αξέχαστο βέβαια είναι και το γεωμετρικό eye look τον περασμένο Ιανουάριο με τη καφέ σκιά στα μάτια να δημιουργεί δύο παράλληλες γραμμές στο πάνω βλέφαρο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το υπόλοιπο πρόσωπο έμεινε nude, τα χείλη ροζ και απαλά και τα φρύδια τέλεια τονισμένα.

Και φτάνουμε στη χθεσινή απονομή των βραβείων BAFTA. Με την εμφάνιση της η Lucy Boynton κέρδισε πλέον και επίσημα τον τίτλο του it girl. Για άλλη μια φορά όλο το μακιγιάζ επικεντρώθηκε στην περιοχή των ματιών. Επέλεξε και πάλι το κόκκινο χρώμα για να δημιουργήσει ένα washed eye look. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν μεν, αλλά δύσκολο να φορεθεί εκτός αν βρίσκεσαι στο show κάποιου γνωστού οίκου ή το υιοθετείς για τις ανάγκες φωτογράφησης. Ή αν είσαι η Lucy Boynton.

Το συνδύασε αριστουργηματικά με τις spider βλεφαρίδες και ένα ρετρό half updo, sleek στη κορυφή και ανέμελο πίσω. Αυτό που περιμένουμε τώρα είναι την εμφάνιση της στα Oscar, τα σημαντικότερα βραβεία όπου όλες οι stars κάνουν τις πλέον εντυπωσιακές βόλτες στο κόκκινο χαλί. Είμαστε σίγουρες ότι δεν θα μας απογοητεύσει και είμαστε ακόμη πιο σίγουρες ότι θα αφιερώσουμε ένα άρθρο στο look της.

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα αξεσουάρ μαλλιών θα τα δείτε στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Grammy Awards 2019: Τα ωραιότερα beauty looks!

Keywords
Τυχαία Θέματα