Τις φετινές γιορτές θα κάνετε στον εαυτό σας ένα super δώρο που θα σας χαρίσει τέλεια μαλλιά!

Tα φετινά Χριστούγεννα θα κάνετε πολλά δώρα στον εαυτό σας. Τα αξίζετε για την υπομονή που κάνατε μένοντας σπίτι. Εμείς θα σας προτείνουμε τα ωραιότερα ξεκινώντας από σήμερα κιόλας.

Το πρώτο είναι η Συλλογή Moroccanoil Holiday Twinkle Collection, που αφορά σε μια σειρά συλλεκτικών σετ, καθένα σχεδιασμένο για τις διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών: Ενυδάτωση, Όγκο, Επανόρθωση, Απαλότητα.

Κάθε σετ

περιλαμβάνει limited-edition προϊόντα Moroccanoil τοποθετημένα μέσα σε ένα επαναχρησιμοποιούμενο νεσεσέρ με χειρολαβές, ιδανικό για όσους είναι όλη την ημέρα on-the-go.

Ακολουθούν λεπτομέρειες για κάθε σετ, ούτως ώστε να βρείτε το ιδανικό δώρο για κάθε ξεχωριστό πρόσωπο της ζωής σας, και έτσι με τη βοήθειά σας να απολαύσει αυτά τα Χριστούγεννα τον κόσμο των – εμποτισμένων με έλαια – προϊόντων ομορφιάς.

Holiday Twinkle Hydration Set που περιλαμβάνει:

Moroccanoil Hydrating Shampoo & Conditioner: Χαρίστε στα αφυδατωμένα, ξηρά μαλλιά, την απαραίτητη ενυδάτωση. Αυτό το ενυδατικό 2-σε-1 προϊόν περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής με Argan Oil, βιταμίνη Α και Ε, θρεπτικά κόκκινα φύκια και αναδεικνύει την υγιή πλευρά των μαλλιών.

Intense Hydrating Mask: Προσφέρει ισχυρή φροντίδα στα ταλαιπωρημένα από χημικές επεξεργασίες μαλλιά, αλλά και στα αφυδατωμένα, βαμμένα μαλλιά. Μεταμορφώνει άμεσα, σε 5 έως 7 λεπτά, και σε βάθος – με θεαματικά αποτελέσματα που, υπό άλλες συνθήκες, θα επιτυγχάνονταν μόνο μετά από τη χρήση θερμότητας.

Moroccanoil Treatment: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα ενυδατικό προϊόν styling, αλλά και σαν το τελευταίο βήμα στην περιποίηση των μαλλιών σας. Εμποτισμένη με το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες Argan Oil, αυτή η θαυματουργή θεραπεία μαλλιών ξεμπερδεύει, επιταχύνει το στέγνωμα και ενισχύει τη λάμψη.

 Holiday Twinkle Volume Set

Extra Volume Shampoo & Conditioner: Σαμπουάν και conditioner με αντιοξειδωτικά έλαιο argan και αναζωογονητικά συστατικά  – συμπεριλαμβανομένου και του εκχυλίσματος από άνθη φλαμουριάς που αναδομούν φυσικά τα μαλλιά, επαναφέρουν τον όγκο, τη λάμψη και την υγιή όψη στα μαλλιά.

Weightless Hydrating Mask: Αυτή η πλούσια και κρεμώδης, αλλά παράλληλα και λεπτόρρευστη, βαθιά ενυδατική θεραπεία είναι εμπλουτισμένη με Argan Oil και θρεπτικά συστατικά. Σχεδιασμένη για υψηλή απόδοση, ενυδατώνει και μαλακώνει την λεπτή τρίχα, ενώ ταυτόχρονα, βελτιώνει θεαματικά τη δομή, την ελαστικότητα και τη λάμψη της.

Moroccanoil Treatment Light: Ειδικά σχεδιασμένη για λεπτά και ανοιχτόχρωμα βαμμένα μαλλιά (συμπεριλαμβάνοντας τα πλατινέ και λευκά μαλλιά), μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα ενυδατικό προϊόν styling αλλά και σαν το τελευταίο βήμα στην περιποίηση των μαλλιών.

 Holiday Twinkle Repair Set

Moisture Repair Shampoo & Conditioner: Αυτός ο συνδυασμός διαθέτει μια φόρμουλα εξισορρόπησης και ενυδάτωσης ενισχυμένη με Argan Oil, πρωτεΐνες κερατίνης και λιπαρά οξέα που συμβάλλουν στην ενίσχυση της τρίχας και την επαναφορά της ελαστικότητας.

Restorarive Mask: Μεταμορφώνει σε βάθος τα κατεστραμμένα από χημικές επεξεργασίες και περιβαλλοντικούς ρύπους, μαλλιά. Αυτή η μοναδική θεραπεία διεισδύει βαθιά στη βάση της τρίχας ώστε να την αναδομήσει και να την ενδυναμώσει εύκολα και γρήγορα σε μόλις 7-10 λεπτά – χωρίς τη χρήση θερμότητας.

Moroccanoil Treatment: Το βασικό θεμέλιο περιποίησης, το Moroccanoil Treatment μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα ενυδατικό προϊόν styling, αλλά και σαν το τελευταίο βήμα στην περιποίηση των μαλλιών.

Holiday Twinkle Smooth Set

Smoothing Shampoo & Conditioner: Με το αποκλειστικό συστατικό της Moroccanoil, το Amino Renew, για την αποκατάσταση των αμινοξέων, την ενδυνάμωση της τρίχας και την αναδόμηση της φυσικής κερατίνης της.

Smoothing Lotion: Για ανεπιτήδευτο styling που αφήνει τα μαλλιά απαλά, χρησιμοποιήστε αυτήν την all-in-one blow-dry λοσιόν. Εμποτισμένη με το θρεπτικό ArganOil, βούτυρο argan, Βιταμίνη E,και απαραίτητα λιπαρά οξέα, λειαίνει τα μαλλιά αφήνοντάς τα αισθητά μαλακά.

Moroccanoil Treatment: Το βασικό θεμέλιο περιποίησης, το Moroccanoil Treatment μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα ενυδατικό προϊόν styling αλλά και σαν το τελευταίο βήμα στην περιποίηση των μαλλιών. Επιταχύνει το στέγνωμα και ενισχύει τη λάμψη – αναδεικνύοντας τη φροντίδα και την απαλότητα της τρίχας μετά από κάθε εφαρμογή.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Δείτε τις celebrities που δεν έκοψαν ποτέ τα μαλλιά τους κοντά!

Δείτε πως θα φτιάξετε μόνες σας κρέμα ξυρίσματος με σαπούνι!

Keywords
Τυχαία Θέματα