My Style Rocks: Οι συμβουλές της Έλενας Χριστοπούλου στην Αρετή Λις-“Έχεις μια περίεργη αδιαφορία”

Η Αρετή Λις προσπαθεί καθημερινά να εντυπωσιάζει τους κριτές του My Style Rocks με τα outfits που επιλέγει. Σήμερα, αμέσως μετά την κριτική που δέχτηκε για την εμφάνισή της, η Έλενα Χριστοπούλου θέλησε να της δώσει κάποιες συμβουλές.

Με αφορμή το πρόσφατο ξέσπασμα που είχε η Αρετή Λις, η κριτής του παιχνιδιού της είπε: “Πιστεύω ότι εσύ τα έχεις πάρει στο κρανίο γενικώς,  πιστεύω ότι έχεις μια περίεργη αδιαφορία και εγώ εκεί έχω μερικές ενστάσεις. Και σε ατάκες σου, να ξέρεις και σε συμπεριφορές. Γιατί σε έχω δει ντυμένη με fast fashion

και σου έχω πει, σε όλο το χρονικό διάστημα που είσαι εδώ, πόσο ωραία είσαι και πως δείχνουν επάνω σου ρούχα τα οποία άλλοι θα περίμεναν να κάνουν χ λεφτά ενώ εσύ έχεις ντυθεί με ψ λεφτά.

Θέλω λίγο να το πάρεις αλλιώς γιατί δεν σου αξίζει και δεν σου αρμόζει να έχεις ένα περίεργο attitude. Και οι άνθρωποι οι οποίοι μπορούν να διαφωνούν μαζί σου στα σημεία, εσύ κάνεις τι δική σου δουλειά και οι άλλοι κάνουν τη δική τους. Το τι θα γίνει, θα αποδειχθεί στο τέλος και στην πορεία. Μην χάνεις τον χαρακτήρα σου και κάποια κομμάτια που εγώ τουλάχιστον έχω εκτιμήσει”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ξέσπασε η Έλενα Μπάση: “Έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης, απλά θα…” 

Γιώργος Γερολυμάτος: “Έχω απολαύσει το σεξ απ’ όλες τις πλευρές” 

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα 

Keywords
Τυχαία Θέματα