Rosie Huntington-Whiteley: Αυτή είναι η βραδινή ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί (video)

Η Rosie Huntington-Whiteley είναι η μεγάλη μας αδυναμία. Ακολουθούμε πιστά το κανάλι της στο You Tube μιας και αγαπάει πολύ να αποκαλύπτει όλα τα μυστικά της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης.

Και κάπως έτσι έχουμε μάθει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί αλλά και κάθε μικρή λεπτομέρεια στην οποία οφείλεται η λάμψη και η τέλεια όψη της επιδερμίδας της. 

Η ίδια, έχει δηλώσει

σε συνεντεύξεις της πως όσο κουρασμένη κι αν είναι, δεν πέφτει ποτέ για ύπνο αν προηγουμένως δεν έχει ακολουθήσει όλα τα βήματα που πρέπει ώστε το επόμενο πρωί να είναι δροσερή και ανανεωμένη.

Στο video που ακολουθεί αποκαλύπτει την βραδινή της ρουτίνα. Και επιβάλλεται να το δείτε και να ακολουθήσετε τις συμβουλές της. Τώρα που μένετε σπίτι άλλωστε, είναι η καλύτερη ευκαιρία.

Η Rosie ξεκινά με τον καθαρισμό χρησιμοποιώντας ένα απαλό τζελ. Τονίζει πόσο σημαντικό είναι το πρώτο βήμα της περιποίησης, ειδικά το βράδυ ακόμη κι αν δεν έχετε φορέσει ίχνος μακιγιάζ. Συνεχίζει με μια συσκευή ατμού και την τονωτική λοσιόν.

Απλώνει μια μάσκα με γλυκολικό οξύ. Κάνει μασάζ, φοράει patches κάτω από τα μάτια και συνεχίζει. Κι αν σας φαίνεται υπερβολικό έχουμε να σας πούμε πως όλη η διαδικασία κρατά λιγότερο από 10 λεπτά. Το δέρμα σας το αξίζει και πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά.  

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Matchy-matchy φρύδια με μαλλιά: Εξελίσσεται στη Νο 1 τάση της καραντίνας και πρέπει να τη δείτε!

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να μάθετε στα παιδιά σας πως η σωστή υγιεινή μπορεί να γίνει διασκέδαση!

Keywords
Τυχαία Θέματα