Έλενα Γαλύφα: Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της – «Είμαστε 20 χρόνια μαζί»

Η Έλενα Γαλύφα ήταν η σημερινή καλεσμένη της Φαίης στο «Πρωινό μας». Η fashion blogger και influencer, που φέτος είδαμε στις auditions του GNTM, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της. Η Έλενα Γαλύφα έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους σε αυτό το κομμάτι της ζωής της και έτσι σπάνια μιλάει δημόσια γι’ αυτή. Αυτή τη φορά, η ίδια προέβη σε μια εξομολόγηση για τον σύζυγό

της, με τον οποίο μετρούν 20 χρόνια κοινής πορείας.

Αρχικά, η Έλενα Γαλύφα περιέγραψε στις δυσκολίες που υπάρχουν στον χώρο των social media όσον αφορά στις επαγγελματικές συνεργασίες: «Υπάρχουν δυσκολίες και στον χώρο του Instagram γιατί όλα έχουν να κάνουν με δουλειές. Υπάρχουν κλίκες, στα πρακτορεία χρησιμοποιούν τους δικούς τους ανθρώπους. Μου έρχονται διάφορα περιστατικά στο μυαλό μου αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει ήττα για κανέναν. Δηλαδή και κάτι να χάσεις, θα σου έρθει κάτι άλλο, ίσως αυτή να μην ήταν η στιγμή σου. Δεν πρέπει να θεωρεί κάποιος ότι μειώθηκε ή ότι ηττήθηκε από κάποιον άλλον».

Η ίδια εξομολογήθηκε πως κάνει ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια και έχει βοηθηθεί πολύ: «Κάνω ψυχανάλυση τουλάχιστον τρία χρόνια και με έχει βοηθήσει πολύ. Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας είναι η δική μας σκιά».

Αναφερόμενη στην προσωπική ζωή της, η Έλενα Γαλύφα είπε: «O σύζυγός μου είναι ναυτικός. Ετοιμάζεται τώρα να φύγει… Υπάρχει σεβασμός σε αυτή τη σχέση που μετρά σχεδόν 20 χρόνια. Αν το πιστεύεις, δεν έχουμε βρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον τόσα χρόνια. Ποτέ. Έχουμε μαλώσει αλλά δεν έχουμε βριστεί ποτέ».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

 Brad Pitt: Έγινε 59 και το γιόρτασε με την καλλονή σύντροφό του

 Τριαντάφυλλος για τη βαφτιστήρα του: «Μεγαλώνεις ένα παιδί για να έρθει κάποιος να στο σκοτώσει;»

Keywords
Τυχαία Θέματα