Let’s CeleBright: Tips για να δώσεις φως και λάμψη στο γιορτινό μακιγιάζ

Ο πιο όμορφος και λαμπερός μήνας του χρόνου είναι εδώ και μας καλεί να διασκεδάσουμε με όλη μας την θετική ενέργεια στα parties που γίνονται σε κάθε γωνιά της πόλης, ή αλλιώς να κάνουμε #CIROCYOURCITY!

Η μοναδική και εκλεπτυσμένη γεύση της CÎROC Vodka συνοδεύει τέλεια τις celebrational στιγμές με φίλους. Αρκεί να βρεις την παρέα που θες, να επιλέξεις το μέρος που σoυ αρέσει και να φορέσεις την πιο glam και playful διάθεση.

Τα ultra glam looks της πιο κεφάτης

και παιχνιδιάρικης παρέας – το CÎROC Squad – τα εορταστικά λαμπερά μακιγιάζ που παραπέμπουν σε disco queens των ’90’s, τα πολύχρωμα νύχια και τα ανάλαφρα μαλλιά δίνουν την πιο τέλεια έμπνευση για iconic εμφανίσεις που όλοι έχουμε κανονίσει.

Τα πιο updated make up looks των φετινών γιορτών αποτυπώνονται στα πρόσωπα αυτής της παρέας που ξέρουν πως να ακολουθούν τα beauty trends και παράλληλα να παραμένουν αυθεντικοί. Το CÎROC Squad φόρεσε τα καλά του για να γιορτάσει στα κοσμικά happenings της πόλης και να αναδείξει το τοπικό nightlife.

Όμως πώς θα δώσεις φως και λάμψη στο Χmas μακιγιάζ σου;

Το CÎROC Squad δίνει την απάντηση και όλα τα tips με το πιο creative και σύγχρονο μακιγιάζ για το ρεβεγιόν και όχι μόνο. Έντονο βλέμμα με το eyeliner πρωταγωνιστή σε μπλε τόνους αλλά και μαύρο graphic liner που μπορείς να συνδυάσεις ακόμα και με μια τολμηρή πράσινη σκιά.

Φέτος το μακιγιάζ έχει χρώμα που σου φτιάχνει τη διάθεση. Φυσικά δεν λείπει η ασημί glittery σκιά , που ταιριάζει άψογα και με το styling , καθώς η silver απόχρωση πρωταγωνιστεί και εκεί με glam ρούχα και αξεσουάρ. Glowy επιδερμίδα, lip gloss για ζουμερά χείλη, bold brows και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις με τα πιο trendy στοιχεία στο μακιγιάζ.


Η CÎROC φημίζεται για τον premium και glam χαρακτήρα της. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πολύχρωμα playful νύχια και τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά. Χαλαρά ίσια μαλλιά είτε mixed με πλεξίδες, σε χαλαρούς κυματισμούς, είτε σε half high bun…όπως πάντα με epic accessories που αναβαθμίζουν το στυλ.

Στοιχεία που μας δίνουν να καταλάβουμε πως εκφραζόμαστε όπως νιώθουμε, τολμάμε και φοράμε οτιδήποτε μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας.

Φέτος, τα Χριστούγεννα, λοιπόν, κάνε #CELEBRATEWITHCIROC, υιοθέτησε τις προτάσεις του CÎROC Squad στο μακιγιάζ και απόλαυσε μοναδικές και αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σου!

Απολαύστε υπεύθυνα.
Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα