Θες τέλεια παπούτσια για σένα και τον σύντροφό σου και μοναδικά αξεσουάρ; Βρήκαμε το online shop που θα σε ξετρελάνει!

Ψάχνεις τέλεια παπούτσια, τόσο για σένα, όσο και για το σύντροφό σου, και μοναδικά αξεσουάρ αλλά δεν θες με τίποτα να ξοδεύεις απίστευτες ώρες στα μαγαζιά; Σου έχουμε ευχάριστα νέα, αφού σου βρήκαμε το online shop που θα σε ξετρελάνει.

Αναφερόμαστε στο Apothiki Shop που είναι γεμάτο άνετα

υποδήματα από ελληνικές βιοτεχνίες αλλά και από γνωστούς Ευρωπαϊκούς οίκους και μάλιστα όχι σε τιμές λιανικής, αλλά χονδρικής.

Όλα τα είδη του Apothiki Shop έχουν επένδυση από δέρμα και δερμάτινους ανατομικούς πάτους για να σου εξασφαλίζουν άνετο και υγιές βάδισμα. Φέτος μάλιστα κλείνει 22 χρόνια παρουσίας στο χώρο και γι’ αυτό θα βρεις όλα τα είδη του 1+1 δώρο.

Το 2017 προστέθηκαν νέα είδη. Ξεκίνησε η συνεργασία με τον βρετανικό κολοσσό JCB® και άρχισαν να εισάγουν ισοθερμικά υψηλής ποιότητας που θα σε προστατεύσουν από το κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα καθώς και τα γνωστά παγκοσμίως backpack της ίδιας εταιρείας.



Επίσης θα βρεις σε αποκλειστική διάθεση από το Manchester της Αγγλίας όλα τα brand’s σε ρολόγια του βρετανικού οίκου Henderson’s group διαθέτοντας ανδρικά και γυναικεία ποιοτικά ρολόγια σε μοντέρνα σχέδια με πολλές επιλογές για να διαλέξεις το στυλ που σε εκφράζει.

Τέλος, από την Δανία και σε αποκλειστική διάθεση έφερε τα αντιολισθητικά αξεσουάρ υποδημάτων που εφαρμόζονται εύκολα σε όλα τα είδη παπουτσιών για να μην γλιστράς ποτέ σε πάγο ή χιόνι.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις στο www.apothiki.shop και στο www.apothikielena.gr

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2313044582, 6973304004 και 6974903355

Keywords
Τυχαία Θέματα