Προβλέψεις Πέμπτη 4 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Ο Άρης στον έβδομο οίκο σου σε κάνει τώρα παρορμητικό/ή. Βάλτε τα φρένα για λίγο για να επανεκτιμήσετε αυτό που χρειάζεστε και μην ξοδεύετε χρήματα τυχαία.Ίσως να έχετε την ανάγκη να κουνήσετε τα πράγματα για να σπάσετε τη μονοτονία, αλλά πιθανότατα να ενεργήσετε με προσοχή και στις επιθυμίες των γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Θα παραβλέψετε μερικούς σημαντικούς παράγοντες σε ένα σχέδιο ή μια συμφωνία επιχείρησης, πιθανότατα γιατί κοινωνικοποιείτε λίγο τώρα με

το Φεγγάρι και τον Ποσειδώνα που συνδέονται στο 11ο οίκο της φιλίας. Τα πράγματα μπορεί να κινούνται αργά, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή ο προγραμματισμός ίσως δεν ήταν σωστός από την αρχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Η ζώνη της καριέρας σας, η οποία έχει τώρα τη διέλευση του Δία με ισχυρή και θετική επιρροή από τον Ήλιο, θα σας δώσει νέες ευκαιρίες και μεγάλες σε αυτό. Η εργασία σε συνεργασία με τους συναδέλφους όπως δείχνει ο Άρης και ο Ήλιος στον έκτο οίκο σας μπορεί επίσης να σας δώσει ένα πάτημα, αλλά πρέπει να είστε δεκτοί στις συμβουλές τους και να μην επιτρέπετε στο εγώ σας να σας δημιουργήσει προστριβές μαζί τους.Μιας ομαδικής εργασίας τώρα θα αρχίσουν να φαίνονται τα εξαιρετικά αποτελέσματα σε γενικές γραμμές. Ο Ήλιος και ο Άρης δείχνουν επίσης μια ενεργή προσέγγιση για τη βελτίωση της υγείας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Μπορείτε να μιλήσετε και να γράψετε με μεγαλύτερη ευαισθησία και αίσθηση τώρα. Η φαντασία σας είναι ζωντανή και μπορείτε να βρείτε γραφικά λόγια και εικόνες για να μεταφέρετε τις σκέψεις σας.Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για δημιουργική γραφή. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να λάβετε συμβουλές ή διαβουλεύσεις για ζητήματα προσωπικής ανησυχίας. Αυτό είναι επίσης μια καλή στιγμή για κάθε έργο ενός καλλιτεχνικού είδους επειδή η φαντασία και η ευαισθησία σας είναι υψηλές.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Μπορεί να επιδιώκετε την αγάπη επιμελώς σε βάρος του δικού σας αυτοσεβασμού αυτή τη στιγμή. Η επίδραση της Σελήνης συνεχίζεται στη ζώνη των σχέσεών σας.Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του Ήλιου για να προστατέψετε την προσωπικότητά σας, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει όχι μόνο στην κοινωνική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Καθώς η Σελήνη εισέρχεται σε μια ευνοϊκή άποψη με τον Άρη τις επόμενες δύο ημέρες, δημιουργείται μια ευκαιρία να παρουσιαστεί μια διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς σας που θα προσελκύσει τα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Εάν πιστεύετε σε κάτι έντονα, μπορείτε να το εκφράσετε με μεγάλη δύναμη και αγάπη σήμερα. Ενώ η Σελήνη διέρχεται από το έβδομο σπίτι των σχέσεών σας, είναι σημαντικό να μην προβάλλετε μερικές από τις δικές σας εσωτερικές εργασίες στο πρόσωπο που αγαπάτε περισσότερο. Μπορεί να βρεθείτε πολύ ικανοποιημένος από την καριέρα σας και τις πρακτικές δεξιότητές σας. Μια ανανεωμένη εκτίμηση για το έργο σας μπορεί να είναι εμφανής στους ανωτέρους σας στην πραγματικότητα σε όλους και αυτό οφείλεται στις ευεργετικές ακτίνες της Αφροδίτης τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Θα μπορούσατε να αισθανθείτε λίγο κάτω και έξω από τις ενέργειες κάποιου άλλου. Δείτε με άλλο μάτι την κατάσταση καθώς τα πράγματα θα βελτιωθούν. Θα είστε πιο επικεντρωμένοι στην εργασία και τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ πιο σταθεροποιημένα επίσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Τα ένστικτά σας είναι απότομα και έχετε τη δυνατότητα να εκσφενδονίζετε μια συμφωνία, ιδιαίτερα στις πωλήσεις ή στο μάρκετινγκ.Κάνοντας ένα ταξίδι μόλις τώρα είναι μια εξαιρετική ιδέα, αλλά οι οικογενειακές δεσμεύσεις μπορεί να σας καταπνίξουν.Θα πρέπει να προσέξετε τις συζητήσεις σας με τους γείτονες ώστε να μην γίνουν κουτσομπολιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Αυτός ο κύκλος συνεχίζει να επηρεάζει τα εσωτερικά σας συναισθήματα και έτσι αυτό θα μπορούσε να είναι ένας έντονος χρόνος και φέρνει συναισθηματικούς παράγοντες της σχέσης σας στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Να είστε έτοιμοι να αλλάξετε.Να είστε ευέλικτοι τώρα. Οι υποσχέσεις είναι εύκολο να καταστήσουν πιο δύσκολο να κρατήσετε τόσο απολαύστε τα όνειρα.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Οι διαθέσεις σας μπορεί να διαφέρουν από το ένα άκρο στο άλλο δημιουργώντας συναισθηματικές αναταραχές. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε προσωπικά με το ευρύ κοινό και πιο συγκεκριμένα με τις γυναίκες στο χώρο εργασίας ενώ η Σελήνη διαπερνά το πάνω μέρος του ωροσκοπίου σας. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο με τους φίλους που δεν αντιδρούν με τον τρόπο που θα περιμένατε.Η αφοσίωση σας στην εργασία θα σημάνει ότι η δημιουργικότητά σας κυκλοφορεί μόλις τώρα. Μπορείτε να εξισορροπήσετε τις δημιουργικές και εμπορικές πτυχές της ζωής σας.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα