Θέμης Γεωργαντάς για το επεισόδιο στα VMA: «Φρίκαρα, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Ο Θέμης Γεωργαντάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα μουσικά βραβεία MAD που παρουσίαζε και στο περιστατικό βίας ανάμεσα στον Snik και το Light που συνέβη κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Αρχικά, ο γνωστός παρουσιαστής είπε: «Η αναστάτωση συνέβη δύο φορές. Την πρώτη φορά κάναμε μία διακοπή 15 λεπτών και ήρθαν τα πάνω κάτω σε ό,τι αφορά στη σκαλέτα της βραδιάς. Κάναμε μία παύση για να δούμε πώς θα προχωρήσει η βραδιά. Εγώ

εκείνη τη στιγμή είχα τρελαθεί, είχα φρικάρει κι όταν τελείωσε είπαμε ότι προχωράμε κανονικά και προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε τη βραδιά».

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας τι ακριβώς συνέβη: «Μετά ξαναέγινε, είχαμε το δεύτερο περιστατικό και εκεί είπα ότι δεν είναι καλά τα πράγματα, ένιωσα να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν ό,τι πιο δύσκολο έχω διαχειριστεί ποτέ σε ό,τι αφορά στο επαγγελματικό κομμάτι. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο και υπήρχαν πολλά μικρά παιδιά που έρχονται στα βραβεία για να δουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Τότε, ενημερώθηκα ότι τα acts των καλλιτεχνών που συμμετείχαν στον καυγά αφαιρούνται από τη σκαλέτα και έτσι πηγαίναμε βήμα – βήμα όλη τη βραδιά. Κάθε φορά που έβγαινα στη σκηνή μάθαινα 1-2 λεπτά πριν τι ακριβώς θα πω. Είχε διαλυθεί όλο, ήταν πολύ δύσκολο, δεν ξέραμε τι θα ακολουθήσει live ή βράβευση».

Ακόμα, ο Θέμης Γεωργαντάς εξήγησε γιατί οι δύο καλλιτέχνες δεν αποχώρησαν από την εκδήλωση μετά τον πρώτο καυγά. Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι η διοργάνωση ζήτησε από τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες να φύγουν, όμως εκείνοι αρνήθηκαν και ζήτησαν να παρουσιάσουν κανονικά τα acts τους. Συνεπώς, τραγούδησαν και μετά αποχώρησαν.

«Έχω στενοχωρηθεί πολύ που θυμόμαστε μια τέτοια γιορτή της μουσικής με αυτό το περιστατικό. Το καταδικάζω, δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τα παιδιά που πλήρωσαν εισιτήριο για να τους δουν και να τους χειροκροτήσουν», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε ακόμα:

 Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι σχολίασε τη νέα κριτική επιτροπή του GNTM

 Νίκος Μουτσινάς: «Έπαθα εγκεφαλικό την πρώτη φορά που με φίλησε αγόρι, νόμιζα ότι μας κοιτούσαν όλοι»

 Josephine: Απαντάει πρώτη φορά για το περιστατικό στα VMA, μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

Keywords
Τυχαία Θέματα