Θέλετε να δείτε το Βόρειο Σέλας στο mani σας;

Έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από τότε που η Essie Weingartenn δημιούργησε μια σειρά βερνικιών που έμελλε να γίνουν κάτι περισσότερο από κλασικά. Πέρα από την τεράστια χρωματική γκάμα μια ομάδα συνεργατών σε κάθε νέα κολεξιόν αποφάσιζε το όνομα του κάθε βερνικιού. Ήταν πάντα ιδιαίτερα εμπνευσμένο και πρωτοποριακό και όπως ήταν φυσικό μέσα στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν και τα υπόλοιπα brands.

H Essie έκτοτε έχει

δημιουργήσει βερνίκια που είναι τα αγαπημένα της Βασιλικής οικογένειας αλλά και πολλών διασημοτήτων που δεν αποχωρίζονται μία ή και περισσότερες αποχρώσεις.

Κάθε σεζόν εμείς οι απλές καθημερινές γυναίκες περιμένουμε πως και τι να δούμε την νέα σειρά ώστε να επιλέξουμε το χρώμα που θα μας συντροφεύσει. Η χειμωνιάτικη κολεξιόν δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την παράδοση και είναι για μία ακόμα φορά μια τεράστια έκπληξη αφού είναι εμπνευσμένη από τα χρώματα που έχει το Βόρειο Σέλας!

Ουσιαστικά μας οδηγούν σε ένα μαγευτικό ταξίδι στο φως, σε μια αστρική περιπέτεια ενώ μας προσκαλούν παράλληλα να ανακαλύψουμε το Βόρειο Σέλας. Τις έξι αποχρώσεις του που αντικατοπτρίζουν τη δύναμη του πιο εντυπωσιακού φωτεινού ουράνιου φαινομένου και την παγωμένη ομορφιά της Αρκτικής. Είναι ένα χειμωνιάτικο θαύμα που θα μας κάνει να θαυμάσουμε τον ουρανό προτού, τελικά, επιστρέψουμε στο μανικιούρ σας.

Η συλλεκτική συλλογή σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Rebecca Minkoff, Global Color Designer της Essie και περιλαμβάνει κοσμικά χρώματα που θα δώσουν άλλη διάσταση στο mani look μας.

Ας τα δούμε ένα ένα:

Εssie Enamel Polar-izing: Ακαταμάχητο αστραφτερό ανοιχτό ροζ που θυμίζει τα χρώματα των παγετώνων

Essie Enamel Nightlights: Βαθύ δαμασκηνί μωβ

Essie Enamel Million Mile Hues: Φωτεινό μεταλλικό χρυσό

Essie Enamel Just the Way you Artic: Αιθέριο λιλά μοβ που βυθίζεται στους τόνους του παγωμένου γκρι

Essie Enamel Hear me Aurora: Κόκκινο-καφέ σε χειμωνιάτικους τόνους

Essie Enamel Glow with the Flow: Χαλαρωτικό αστραφτερό περλέ μπλε μεσαίας έντασης

Διαβάστε ακόμη:

Τα προϊόντα που θα χρειαστείτε για τα ωραιότερα party make up looks (γιατί τα Χριστούγεννα πλησιάζουν)

Το μακιγιάζ της Kendall Jenner που θα σας εντυπωσιάσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα