Θανάσης Βισκαδουράκης: «Για μένα είναι ο μπαμπάς μου, με μεγάλωσε κοντά του 12-13 χρόνια»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε το πρωί της Παρασκευής (17/6) ο Θανάσης Βισκαδουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη σχέση καρδιάς που έχει με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ενώ αναφέρθηκε και στους προφυλακισμένους συναδέλφους του.

«έχω μεγάλη αδυναμία στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, του χρωστάω πολλά. Είναι ο άνθρωπος που το 1973 βρέθηκα δίπλα του στο ορφανοτροφείο, μεγάλωσα τώρα και το σημαντικό είναι ότι σε μια φωτογραφία είμαι δίπλα του πέντε χρονών και αυτή τη στιγμή ο γιος μου,

Ιερώνυμος είναι πέντε χρονών. Δηλαδή είναι σαν «εγγόνι» και είμαι πολύ χαρούμενος που πήρε το όνομα του γιατί για μένα είναι ο μπαμπάς μου. Εκείνος με μεγάλωσε κοντά του γύρω στα 12 με 13 χρόνια, από το νήπιο μέχρι και την τρίτη λυκείου», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.

Για τους προφυλακισμένους συναδέλφους του, ο Θανάσης Βισκαδουράκης είπε: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τις καταγγελίες για τους συναδέλφους μου, έμεινα αποσβολωμένος και δυστυχώς με λυπεί πάρα πολύ που έγιναν όλα αυτά. Στεναχωριέμαι πολύ για τα θύματα. Οι άλλοι τώρα θα πάρουν την δικαστική οδό και από κει και πέρα οι Αρχές θα αποφασίσουν».

Διαβάστε επίσης:

Κωστής Σαββιδάκης: «Δεν ρισκάρω να πατήσω το πόδι μου στα Σφακιά, φύγαμε με βεντέτα»

Ντόρα Μακρυγιάννη: Θετική στον κορονοϊό για τρίτη φορά

Μυρτώ Αλικάκη για Γιούλικα Σκαφιδά: «Γνωρίζω την ιστορία, με σόκαρε, της είπα ότι πρέπει να προσέχει πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα