Πάτρα: Πεπεισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την Τζωρτζίνα

Για 8 ώρες ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθετε χθες (16/6) στο ανθρωποκτονιών, στη ΓΑΔΑ, για τη ζωή του στην Πάτρα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα τρία κοριτσάκια τους που έφυγαν από τη ζωή σε διάστημα τριών χρόνων.

Σύμφωνα με το Mega, η τελευταία ερώτηση που έκαναν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών στον 30χρονο ήταν η εξής: «Πιστεύετε ότι η σύζυγός σας έχει δολοφονήσει

τα τρία παιδιά σας;».

O ίδιος απάντησε πως, κατά τη γνώμη του, η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την κόρη τους, Τζωρτζίνα, ενώ για τα άλλα δύο παιδιά είπε ότι δεν έχει στοιχεία έτσι ώστε να πει με σιγουριά ότι δολοφονήθηκαν από εκείνη.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο Μάνος Δασκαλάκης στάθηκε και σε έναν μεγάλο καυγά που είχε με την 33χρονη ένα 24ωρο πριν τον θάνατο της Ίριδας. Όπως τόνισε, κατά τη διάρκεια του τσακωμού χτύπησε δύο φορές τη Πισπιρίγκου στο πρόσωπο και λίγο αργότερα έφυγε από το σπίτι. Μία μέρα μετά τον καυγά ενημερώθηκε για τον θάνατο της Ίριδας καθώς δεν βρισκόταν στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Σπάει» τη σιωπή του ο αγοραστής του σπιτιού της οικογένειάς της – «Εδώ και 40 ημέρες δεν έχω ηρεμήσει»

Eurovision 2023: Εκτός Ουκρανίας ο διαγωνισμός –Η επικρατέστερη χώρα για τη διοργάνωση

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Την αγαπάω πάρα πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα