Τεό Γκαλτσίδης: “Πέρασα δύσκολα μικρός. Έχω δεχτεί bullying και ρατσισμό”

Ο Τέο Γκαλτσίδης έγινε ευρέως γνωστός λόγω της συμμετοχής του στο MasterChef 5 και στη μεγάλη ομοιότητα που έχει με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. 

Αν και δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής, οι τηλεθεατές μέσω των σχολίων που έκαναν στο Twitter έδειξαν τη συμπάθεια τους για εκείνον.

Ο Τέο Γκαλτσίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και στη Νάντια Ρηγάτου και εξομολογήθηκε πως στενοχωρήθηκε που δεν κατάφερε να μπει στο MasterChef 5. 

“Στεναχωρήθηκα πολύ που δεν μπήκα στο σπίτι του MasterChef, γιατί το ήθελα πάρα πολύ. Τα φρύδια τα σηκώνω

από μικρός. Σηκώνω και τ’ αυτιά, όπως και ο κύριος Κουτσόπουλος. Φυσικά και τον ακολουθώ στα social, αν δεν ακολουθώ τον σωσία μου, ποιον θα ακολουθήσω; Από εκεί που ήμουν ο απλός Θοδωρής που δούλευα στο λούνα παρκ, τώρα ξαφνικά μου στέλνουν μηνύματα ότι είμαι όμορφος και γοητευτικός. Έχω τελειώσει φαρμακευτική, αλλά δεν βρίσκω δουλειά στον κλάδο αυτό γιατί ζητάνε κορίτσια. Έστειλα βιογραφικό στο λούνα παρκ και σε πέντε λεπτά με πήραν τηλέφωνο. Είμαι ο μόνος με βιογραφικό στο λούνα παρκ. Η σχέση μου με υποστήριξε, προσέχει τα σκυλιά και με περιμένει πίσω  πως και πως.”, είπε.

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, αποκάλυψε: “Θα ήθελα να ασχοληθώ με την τηλεόραση, μου αρέσει από μικρός. Ήθελα να γίνω πολιτικός επειδή είμαστε οικογένεια προσφυγική και πέρασα δύσκολα μικρός. Είχα δεχτεί bullying και ρατσισμό, με λέγανε Ρώσο και Γεωργιανό, αλλά έφτασα στο σημείο να μιλάω καλύτερα ελληνικά από αυτούς”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μιλούν ανοιχτά για όλα σε κοινή τους συνέντευξη!

Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής πάει κρυφά τον Σέργιο για να τον δει η Δρόσω

Νίκος Μουτσινάς: Η ιδανική σχέση για εκείνον και το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα

Keywords
Τυχαία Θέματα