Κατερίνα Διδασκάλου: «Έζησα κι εγώ στο ξεκίνημα μου τραγικές συμπεριφορές που είναι παθολογικές»

Για το θέμα των καταγγελιών που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο χώρο του θέατρου τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω», η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ηθοποιός ανέφερε συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στον Νίκο Χατζηνικολάου:

«Το θέατρο για μια ακόμη φορά παίζει τον ρόλο του φωτός. Να ρίχνει φως σε καταστάσεις που συμβαίνουν δυστυχώς παντού γύρω μας. Έχω ακούσει τραγικές ιστορίες. Ιστορίες

που τις ακούγαμε εδώ και πολλά χρόνια. Εγώ πρέπει να σου πω ότι ό,τι μου συνέβη έχει τακτοποιηθεί πολύ καλά. Έχω μιλήσει εκεί που πρέπει. Εκεί που πραγματικά είχε νόημα.

Βεβαίως έζησα και εγώ στο ξεκίνημα μου τραγικές συμπεριφορές που είναι παθολογικές κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή τέτοιο μένος για κυριαρχία και εξουσία ή όταν σου δίνεται η εξουσία να την χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο, σε κάνει υπάνθρωπο.

Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω πραγματικά. Μπράβο στους ανθρώπους που βγαίνουν μπροστά και τα λένε, τους θαυμάζω και έχουν την αμέριστη υποστήριξή μου.

Πρέπει να μιλάμε και έκαναν πάρα πολύ καλά που τα δημοσιοποίησαν οι συνάδελφοι. Πιστεύω ότι όλο αυτό το κλείσιμο της καραντίνας έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο γιατί μείναμε με τον εαυτό μας, σκεφτήκαμε, κάναμε αυτοκριτική. Γιατί υπάρχει και το θέμα του φόβου… Όταν 20, 25 χρονών αναρωτιέσαι πως θα σε πιστέψει. Προσευχήθηκα πάρα πολύ να μην έχω ανάγκη τέτοιους ανθρώπους, πόνεσα πολύ και πολέμησα πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

Ορφέας Παπαδόπουλος: «Μετά από 14 χρόνια σε αυτό το χώρο που με τόση λαχτάρα πρωτοξεκίνησα…»

Survivor: Ο Δημήτρης Μακρόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο

Γιάννης Αρβανιτίδης: Ο παίκτης του House of Fame που έχασε 40 κιλά

Keywords
Τυχαία Θέματα