Τέμπη: Συντετριμμένος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου -«Έσπασαν μέσα μας όλα…»

To δυστύχημα στα Τέμπη έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και κάνεις δεν μπορεί να πιστέψει ότι πενήντα εφτά συνάνθρωποί μας έχασαν τόσο άδικα και τόσο απρόσμενα τη ζωή τους.

Λόγω αυτού του τραγικού γεγονός, το «The 2night Show» δεν βγήκε στον αέρα την περασμένη εβδομάδα. Η late night εκπομπή επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Δευτέρας και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε συντετριμμένος στην έναρξη.

Ο παρουσιαστής, με τρεμάμενη φωνή, εξέφρασε την θλίψη

του για τα θύματα και τις οικογένειές τους, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε πως  αυτή είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα του.

Η εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το δυστύχημα στα Τέμπη

«Είναι από τις πιο δύσκολες ενάρξεις που μου έχει τύχει, αν και όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκα με τις ζωντανές εκπομπές πάρα πολλές φορές αντιμέτωπος με γεγονότα που εμάς του ψυχαγωγικού μας σοκάρουν. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ήταν πολύ δύσκολο να εμφανιστούμε την προηγούμενη Τετάρτη, δεν πήγαμε στο ραδιόφωνο.

Τα λόγια είναι περιττά… Έσπασαν μέσα μας όλα, είμαστε χίλια κομμάτια και προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε και να πάμε παρακάτω χωρίς να ξεχάσουμε αυτό το γεγονός», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην έναρξη της χτεσινής εκπομπής του στον ANT1.

Διαβάστε επίσης:

Φαίη: «Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν» 

Τραγωδία στα Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος που σώθηκε από το πρώτο βαγόνι 

Μάριος Παπαγεωργίου: Βόμβα! Αναμένονται σημαντικές δικαστικές εξελίξεις με τα οστά 

Keywords
Τυχαία Θέματα