Τραγωδία στα Τέμπη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 20χρονος που σώθηκε από το πρώτο βαγόνι

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τη θλίψη και την οργή που επικρατεί μετά το σοκαριστικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της περασμένης Τρίτης (28/2).

Ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε εκείνο το βράδυ, βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

Τη στιγμή της σύγκρουσης, ο 20χρονος Γεράσιμος πετάχτηκε από το βαγόνι σε χωράφια και φέρει πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο δημοσιογράφος του Mega,

Θεολόγος Ηλιού, μίλησε το πρωί της Τρίτης (7/3) της στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και έκανε γνωστό ότι επικοινώνησε με τους γονείς του νεαρού, οι οποίοι θέλησαν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι προσεύχονται για το παιδί τους και για τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον κόσμο.

Όλες αυτές τις μέρες, οι γονείς του Γεράσιμου παραμένουν νυχθημερόν στη ΜΕΘ του γενικού νοσοκομείο Λάρισας και ελπίζουν σε ένα θαύμα για τον γιο τους.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως τα πράγματα του 20χρονου βρέθηκαν άθικτα από το πρώτο βαγόνι, ακόμα και το laptop του, το οποίο είχε μία μικρή ρωγμή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, 57 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους στο φονικό δυστύχημα και δεκάδες τραυματίες βρίσκονται για νοσηλεία σε νοσοκομεία.

Διαβάστε επίσης: 

Σπύρος Νικολαΐδης: «Θα τους πάω στα δικαστήρια, μου χρωστάνε 30.000 ευρώ» 

Ελεονώρα Μελέτη: «Νιώθω ότι είμαστε όλοι μας αστείοι που συζητάμε για ζοφερή πραγματικότητα την ώρα που τη βιώνουν άλλοι» 

Τέμπη: Συγκλονίζει το μήνυμα γυναίκας που επέζησε -«Οι φωνές και τα ουρλιαχτά έρχονται πολλές φορές στην επιφάνεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα