Φαίη: «Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν»

Με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση κάποιων καλλιτεχνών να ανέβουν στη σκηνή και να δουλέψουν μέσα στο Σαββατοκύριακο μετά το τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη, η Φαίη μοιράστηκε τις σκέψεις της στον αέρα του «Πρωινού μας».

«Καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Είναι πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα… Είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς… Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή, είναι ο τρόπος που το κάνεις. Φαίνεται ο τρόπος στα μάτια του άλλου κι

αν προσβάλλεις.

Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, που για εμένα είναι του δελτίου και των ενημερωτικών εκπομπών. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό και από την άλλη οι τραγουδιστές ή οι ηθοποιοί. Δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου», ανέφερε αρχικά η Φαίη στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορείς να μετατοπίζεις κάτι τόσο σοβαρό στο lifestyle κι αν βγήκε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει. Το γεγονός παραμένει, ότι έφυγαν τόσοι άνθρωποι. Τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω και τώρα ασχολούμαστε με τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς για το αν πήγαν να δουλέψουν ή όχι», πρόσθεσε.

Και κατέληξε, κάνοντας ένα σχόλιο όλο νόημα: «Λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στενοχωρηθεί. Αλλάζουμε την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο από τα δελτία και από συγκεκριμένους δημοσιογράφους γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν».

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Νικολαΐδης: «Θα τους πάω στα δικαστήρια, μου χρωστάνε 30.000 ευρώ»

 Ελεονώρα Μελέτη: «Νιώθω ότι είμαστε όλοι μας αστείοι που συζητάμε για ζοφερή πραγματικότητα την ώρα που τη βιώνουν άλλοι»

 Τέμπη: Συγκλονίζει το μήνυμα γυναίκας που επέζησε -«Οι φωνές και τα ουρλιαχτά έρχονται πολλές φορές στην επιφάνεια»

Keywords
Τυχαία Θέματα