Τέμπη: Συγκλονίζει η Σίσσυ Χρηστίδου -«Κοιμήθηκα με την πληροφορία ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο…»

Με αφορμή το σοκαριστικό δυστύχημα στα Τέμπη, η Σίσσυ Χρηστίδου προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο παρουσιάστρια συνομιλούσε on air με τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Αλέξανδρο Τζαμπαζλή ανέφερε ότι αδερφός της τής είχε πει ότι θα πάρει το συγκεκριμένο

τρένο γιατί φοβάται τα αεροπλάνα.

«Και ο αδερφός μου έμπαινε σε αυτό το τρένο. Φοβάται τα αεροπλάνα και ανεβοκατεβαίνει με το τρένο συνεχώς. Θέλω να σας πω ότι είχα αυτές τις στιγμές της απόγνωσης, γιατί κοιμήθηκα με αυτήν την πληροφορία, ότι ο αδερφός μου είναι στο τρένο, αλλά τελικά πήρε το αεροπλάνο γιατί δεν το πρόλαβε. Θέλω να σας πω ότι ένιωθε πάρα πολύ ασφαλής και γι’ αυτό έμπαινε στο τρένο. Αλλά ο αδερφός μου έχει άγνοια», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο στο 13:47′

Στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Σίσσυ Χρηστίδου έστειλε το δικό της μήνυμα για το δυστύχημα στα Τέμπη:

«Κοιτάω το σήμα της εκπομπής, και πραγματικά το έχουμε νιώσει και άλλες φορές αυτό αλλά, τα χαμόγελα τώρα πιο πολύ από ποτέ δε μπορούν να βγουν. Είμαστε και εμείς παγωμένοι μαζί με όλη την Ελλάδα. Τραγικές στιγμές. Όλη την εβδομάδα έχουμε ένα μούδιασμα.

Παρακολουθούμε ανθρώπους να μιλάνε γι’ αυτά που βίωσαν, γιατί αυτοί είναι οι τραγικοί πρωταγωνιστές και οι οικογένειές τους και όλα αυτά που ακολουθούν, αυτές οι μέρες που ακολουθούν είναι η κορύφωση αυτού του δράματος… Εμείς μέσα από εδώ θα προσπαθήσουμε να δώσουμε βήμα στους ανθρώπους αυτούς… », ανέφερε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ραγίζει καρδιές ο σύντροφος της Κύπριας Αναστασίας Αδαμίδου -«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση σου»

Τέμπη: Σοκάρει η μαρτυρία ενός πατέρα για την κόρη του-«Τα ακούγαμε όλα από το τηλέφωνο»

Γενέθλια για τον Άκη Πετρετζίκη! Οι τρυφερές φωτογραφίες αγκαλιά με τα παιδιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα