Τέμπη: Στην εντατική ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι -Η οργισμένη ανάρτηση της μητέρας του

Θλίψη, απογοήτευση, φόβος και οργή είναι τα συναισθήματα που έχουν καταβάλλει το πανελλήνιο το τελευταίο εικοσιτετράωρο, μετά το πολύνεκρο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη. Οι νεκροί έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τους 47, με τους τραυματίες να είναι 57. Οι 6 σε κρίσιμη κατάσταση στη Μ.Ε.Θ.

Ο 20χρονος Ι.Γ, είναι ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της τραγωδίας στα Τέμπη, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για τη ζωή του. Όπως μεταφέρει το Onlarissa, ο 20χρονος φοιτητής εκτοξεύθηκε στα χωράφια κατά την σύγκρουση, όπου εκεί τον βρήκαν οι διασώστες χωρίς τις αισθήσεις του.

«Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι», τόνισαν οι γιατροί που δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή μετά από δύο χειρουργεία στο κεφάλι.

Η μητέρα του 20χρονου έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στα social media μερικές ώρες μετά την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών. Συγκεκριμένα, έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: «Σκ@στε σήμερα όλοι οι πολιτικοί. Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες».

Μέσα σε λίγα λεπτά, η ανάρτησή της συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια και ευχές για τον γιος της που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο πρώτο βαγόνι, το οποίο πήρε φωτιά μετά την σύγκρουση, βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο εκείνη την ώρα από νέους ανθρώπους. Ο 20χρονος Ι.Γ. ταξίδευε στη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκαρισμένη η Ζωή Παπαδοπούλου: Αγνοούμενη στα Τέμπη υπήρξε μαθήτριά της

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Σε ένα ζήτημα χρόνων η κυβέρνηση προσπάθησε να δώσει λύση εν μια νυκτί»

Τέμπη: «Πάγωσε» η Ράνια Τζίμα στον αέρα του Mega από μαρτυρία επιβάτη – «Ήταν ένα μωράκι 6 μηνών»

Keywords
Τυχαία Θέματα