Τέμπη: «Ραγίζει» καρδιές ο μπαμπάς της Ιφιγένειας Μήτσκα -«Το κορίτσι μου πάει, μου έφαγαν το παιδί μαζί με όλα τα άλλα»

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2) στα Τέμπη, έχει επιφέρει ανείπωτο πόνο στους συγγενείς και τα αγαπημένα πρόσωπα των ανθρώπων που έχασαν τόσο απρόσμενα και τόσο άδικα τη ζωή τους.

Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας και η 23χρονη Ιφιγένεια Μήτσκα. Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν μαζί με τον σύντροφό της στο τρένο το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Για περίπου δύο εικοσιτετράωρα η οικογένειά της την αναζητούσε, όμως το βράδυ της Πέμπτης (2/3) ταυτοποιήθηκε η σορός της.

Σήμερα το πρωί (7/3), ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, Σωτήρης Μήτσκας,

μίλησε στο «Πρω1νό» του ANT1 και «ράγισε» καρδιές με τα λόγια για την απώλεια της κόρης του.

«Πέρασαν οι ώρες και οι μέρες και είμαι καλύτερα. Η μητέρα της έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα και η άλλη κόρη μου που είναι λεχώνα. Το διαχειρίζονται. Δεν έχει έρθει κανένας για βοήθεια. Ούτε ψυχολόγος. Ούτε τίποτα, κανένας. Οι μόνοι που μας βοήθησαν και τους ευχαριστούμε πολύ, ήταν κάποιες κυρίες ψυχολόγοι, όταν πήγαμε να παραλάβουμε τη σορό.

Άκουσα πολλά, άλλα αλήθεια, άλλα ψέματα. Προσπαθώ να τα ξεκαθαρίσω. Σίγουρα έφταιξαν οι άνθρωποι. Το ανθρώπινο λάθος όμως αποδείχτηκε ότι μπορούσε να διορθωθεί. Δεν έχω κινητό, δεν ήθελα να μιλάω και με κανέναν, εμένα προσωπικά δεν με ζήτησε κανείς να μου πει κάτι» είπε αρχικά ο πατέρας της νεαρής κοπέλας.

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος ανέφερε ότι η κόρη του πήρε το πτυχίο της τον περασμένο Δεκέμβριο και είχε πολλά όνειρα για τη ζωή της.

Όσον αφορά στον σύντροφο της Ιφιγένειας, ο πατέρας της είπε ότι βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές και έκανε έκκληση να μην ενοχλούν τα μέλη της οικογένειάς του. «Το κορίτσι μου πάει… Τώρα τι άλλο να σας πω… Μην ενοχλείτε την άλλη οικογένεια. Ό,τι βλέπετε στη φωτογραφία, αυτό ήταν η Ιφιγένεια. . Μην αποποιηθεί κανένας την ευθύνη» δήλωσε στο τέλος ο Σωτήρης Μήτσκας.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αύριο 8/3 παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Νίκος Μουρατίδης: «Ποια καριέρα έχει κάνει η Βανδή; Έκανε συναυλίες που δεν πατούσε ψυχή»

Απεργίες 8/3: «Φρένο» σε λεωφορεία, μετρό και τρόλει

Keywords
παιδι, τεμπη, καρδιες, ant1, λεωφορεια, μετρο, απεργιες, απεργια μετρο, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 4 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργια 16 φεβρουαριου, απεργιες 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργιες 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργιες 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, απεργια 1 δεκεμβριου, ιφιγενεια, καριερα, μητερα, ονειρα, φωτογραφια, ψεματα, ant1, απωλεια, βοηθεια, βραδυ, ειπε, εξιτηριο, ζωη, κινητο, λαθος, λεχωνα, λογια, οικογενεια, πρωι, πτυχιο, σιγουρα, σορος, τρενο, ψυχολογοι, ωρες, κοπελα, ψυχολογος, σωτηρης
Τυχαία Θέματα