Τέμπη: Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός επιβάτη – «Έπεσα κάτω και πετάχτηκαν αίματα στα μάτια»

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στην φονική τραγωδία στα Τέμπη, μιας και οι μαρτυρίες των επιβατών που κατάφεραν να επιβιώσουν από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων «κόβουν» την ανάσα. Οι άνθρωποι που έφτασαν έναν βήμα πριν από τον θάνατο περιγράφουν όσα βίωσαν τα τραγικά λεπτά, που κράτησαν μια αιωνιότητα.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega μετέδωσε ένα βίντεο ντοκουμέντο με έναν 42χρονο επιβάτη του τρένου που κατάφερε να βγει ζωντανός μέσα από το φλεγόμενο βαγόνι του και τώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ο ίδιος μίλησε

στην κάμερα για τις στιγμές που του σημάδεψαν τη ζωή.

«Έπεσα κάτω από τη σύγκρουση, μετά σηκώθηκα όρθιος και πετάχτηκαν αίματα στα μάτια μου, στο κεφάλι στο πρόσωπο. Μετά σηκώνομαι. Βοήθεια φώναζαν τα κορίτσια, τσίριζαν… Οι πόρτες κλειδώθηκαν από εκεί, δεν μπορούσα να ανοίξω, το φως, όμως παρέμεινε ανοιχτό», ήταν τα πρώτα λόγια του επιβάτη.

«Πάω εκεί στην πόρτα να χτυπάω, δεν άνοιγε η πόρτα καθόλου, είχε σφηνώσει. Μετά σηκώνω το πόδι ρίχνω τρεις κλωτσιές για να σπάσω το τζάμι, να βγούμε έξω και μετά γυρίζω βλέπω έναν νεαρό, έσπασε με πυροσβεστήρα το τζάμι.

Δεν ξέρω αν ήταν αυτό το παιδί, ήταν πολλά τα άτομα μέσα και σιγά σιγά ένας ένας βγαίναμε από το παράθυρο, μετά έσβησαν τα φώτα δεν βλέπαμε και αρχίσαμε να φωτίζουμε από το κινητό με τον φακό. Και όπως πηδήξαμε ήτανε πολύ κάτω και φύγαμε στα χωράφια και έτσι έπεσα και έσπασα το πλευρό μου», περιέγραψε.

«Πρήστηκε η κοιλιά, σπασμένο το πλευρό, στο μάτι μου μπήκανε πολλά γυαλιά, έχει σκιστεί λίγο εδώ. Δεν ξέρω άμα έκλεισε. Το χέρι εδώ πέρα…», πρόσθεσε ο επιβάτης συγκλονίζοντας με την περιγραφή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρίνα Βερνίκου: «Γροθιά στο στομάχι» το μήνυμα για τα Τέμπη – «Κλαίμε και προσευχόμαστε γι’ αυτές τις μάνες»

 Συγκλονισμένος ο βασιλιάς Κάρολος από την τραγωδία στα Τέμπη – Το δημόσιο μήνυμα

 Τέμπη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για την τραγωδία – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα