Συγκλονισμένος ο βασιλιάς Κάρολος από την τραγωδία στα Τέμπη – Το δημόσιο μήνυμα

Συντετριμμένοι είναι ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Καμίλα, από το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε πριν από δύο εικοσιτετράωρα στα Τέμπη και βύθισε στο πένθος και τη θλίψη την Ελλάδα.

Ο ίδιος παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την ανείπωτη τραγωδία και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους Έλληνες που θρηνούν θύματα.

«Η σύζυγός μου κι εγώ είμαστε σοκαρισμένοι και βαθιά λυπημένοι για τα νέα

του θανατηφόρου δυστυχήματος με τα δύο τρένα στη Βόρεια Ελλάδα και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων αυτών που έχασαν τόσο τραγικά τη ζωή τους», ανέφερε αρχικά ο βασιλιάς Κάρολος στην επίσημη ανακοίνωσή του.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως ο ελληνικός λαός τους υποδεχόταν πάντα με καλοσύνη, ενώ εξέφρασε τη συμπαράστασή του στα θύματα:

«Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών μας στην Ελλάδα δεχόμασταν πάντα την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία του ελληνικού λαού και οι σκέψεις και οι προσευχές μας και η συμπαράστασή μας είναι με όλους όσοι επηρεάζονται από αυτή την τρομακτική τραγωδία»,

A message of condolence from His Majesty The King to the President of Greece following the train crash in Northern Greece:

— The Royal Family (@RoyalFamily) March 2, 2023

Διαβάστε ακόμα:

 Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Πήγα στο νεκροτομείο να αναγνωρίσω άνθρωπο μετά από ατύχημα και δεν τον αναγνώριζα»

 Σάκης Τανιμανίδης: «Οι γραμμές των τρένων έχουν λιγότερη τεχνολογία από το κουκλάκι των παιδιών μου»

 Τέμπη – Επιβάτης: «Κρεμάστηκα έξω από το βαγόνι και πήδηξα στο κενό για να μην καώ ζωντανός»

Keywords
Τυχαία Θέματα