Σάκης Τανιμανίδης: «Οι γραμμές των τρένων έχουν λιγότερη τεχνολογία από το κουκλάκι των παιδιών μου»

Ο Σάκης Τανιμανίδης παρακολουθεί σαστισμένος τις εξελίξεις γύρω από την τραγωδία στα Τέμπη. Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα είναι πολύ δύσκολα για σύσσωμο τον ελληνικό λαό, καθώς θρηνεί τον θάνατο τόσων νέων ανθρώπων, που «έφυγαν» τόσο άδικα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση είναι 57, ενώ υπάρχουν 56 άνθρωποι που ακόμα αγνοούνται. Η αγωνία των οικογενειών τους έχει κορυφωθεί κι όλοι ελπίζουν σε μια ευχάριστη είδηση, προσεύχονται να δουν ζωντανά τα συγγενικά τους πρόσωπα.

Το απόγευμα της Πέμπτης 2/3, ο Σάκης Τανιμανίδης

έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram και ξέσπασε κατά όσων ευθύνονται γι’ αυτό το δυστύχημα, που σκέπασε με «μαύρο» τόσες οικογένειες.

«Από χθες προσπαθώ να το καταλάβω και δεν το έχω καταφέρει. Δεν χωράει ακόμη ο νους μου ότι το 2023 κάποιος απλά δεν γύρισε ένα κλειδί ή δεν έδωσε τη σωστή προφορική οδηγία σε ένα ολόκληρο τρένο γεμάτο με ανθρώπους… και έγινε αυτό που έγινε!

Το 2023 που στέλνω live location στο Whatsupp για να δει ο κολλητός μου σε πόση ώρα φτάνω στην καφετέρια και πετάω drones με το κινητό μου… οι γραμμές των τρένων στην Ελλάδα έχουν λιγότερη τεχνολογία από το κουκλάκι που όταν το ταΐζουν οι κόρες μου και βγάζει ήχους!

Το επίπεδο της βλακείας που επικρατεί είναι ασύλληπτο! Και η βλακεία δεν είναι αμάρτημα… η αδιαφορία όμως είναι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Διαβάστε ακόμα:

 Τέμπη: Ο κλειδούχος μιλά πρώτη φορά για τον χειρισμό του σταθμάρχη το μοιραίο βράδυ

 Ζήνα Κουτσελίνη: «Συγγνώμη στους πολίτες, οφείλουμε και οι δημοσιογράφοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

 Μαρία Ολυμπία: Η φωτογραφία που διέγραψε από το Instagram μετά την τραγωδία στα Τέμπη – «Έχεις καταλάβει τι έγινε στην Ελλάδα;»

Keywords
Τυχαία Θέματα