Τατιάνα Στεφανίδου: Απαντά στον Αλέξη Κούγια -«Εγώ δεν έβγαλα από την Πισπιρίγκου εκατομμύρια, δεν ξέρω αν ο ίδιος…»

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο όπου διεξαγόταν η δίκη της πελάτισσάς του, Ρούλας Πισπιρίγκου και -μεταξύ άλλων- έκανε μια αναφορά σε κάποια πρόσωπα της τηλεόρασης που έχουν ασχοληθεί με την πολύκροτη υπόθεση. Ανάμεσα σε αυτά και η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Επάνω στο πτώμα της γυναίκας αυτής, στην κυριολεξία, έγιναν εκατομμυριούχοι η κα Κουτσελίνη, η κα Στεφανίδου,

ο σύζυγός της και όλοι οι διάφοροι παρουσιαστές γιατί δεν έχουν θέματα και ασχολούνται με ανθρώπους οι οποίοι είναι ανήμποροι να αντιδράσουν… Θα έρθει η ώρα τους, θα έρθουν οι αγωγές, θα έρθουν οι μηνύσεις και όλοι θα λογοδοτήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Η απάντηση της Τατιάνας Στεφανίδου στον Αλέξη Κούγια

Μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, «T-live» η Τατιάνα Στεφανίδου απάντησε στους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια.

«Στο δικαστήριο το διακύβευμα δεν είναι τι παίζουν οι εκπομπές… Στο δικαστήριο συζητήθηκε η ουσία… Το θέμα του δικαστηρίου είναι, η γυναίκα αυτή η οποία κατηγορείται ως η χειρότερη φόνισσα όλων των εποχών σε αυτή τη χώρα, έχει σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Και τα επόμενα δικαστήρια θα διερευνήσουν, έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο μωρά; Αυτό είναι το ουσιαστικό.

Τώρα, έξω από το δικαστήριο, καλές οι δηλώσεις, φταίει η Στεφανίδου, θησαύρισε, περίμενε την Πισπιρίγκου να θησαυρίσει. Εγώ δεν πληρώνομαι, δεν ξέρω. Φαντάζομαι ο κος Κούγιας έχει κάποια αμοιβή από την κα Πισπιρίγκου. Εγώ δεν έβγαλα από την ίδια εκατομμύρια, δεν ξέρω αν ο ίδιος πληρώνεται, πόσα χρήματα έχει πάρει, δεν θα ερευνήσω την αμοιβή του.

Έξω από τη δίκη ακούστηκαν και δηλώσεις άσχετες με τα όσα ακούστηκαν μέσα, με θέματα που έχουν να κάνουν με το τι παίζουν οι εκπομπές. Κάθε φορά το ίδιο τροπάριο, αν παίζει η Κουτσελίνη και τι παίζει η Στεφανίδου, αν παίζει ο Ευαγγελάτος, οι κακοί αυτοί δημοσιογράφοι που αυτοί τα προκάλεσαν όλα. Ωραία, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Διαβάστε επίσης: 

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Πήδηξαν από γέφυρα στη Μεσογείων – Βίντεο

Στράτος Τζώρτζογλου: Η on camera αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την συνάντηση με τον Πάτερ Αντώνιο

Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: «Υπάρχουν στιγμές που θυμάται, άλλες φορές δεν θυμάται»

Keywords
Τυχαία Θέματα