Τάμτα: «Ποιος ρωτάει εμένα αν θα ήθελα να γίνω γιαγιά; Είναι απόφαση της κόρης μου αν θα γίνει μαμά»

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Τάμτα, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κόρη της, τη μητέρα της, αλλά και στο κεφάλαιο της Eurovision.

Όσα δήλωσε η Τάμτα στην κάμερα του Mega

«Η μητέρα μου σπανίως έχει χάσει οτιδήποτε χάνω. Είναι πάντα δίπλα μου σε ό,τι κάνω. Έχω υπάρξει πολύ αυστηρή μητέρα. Αν θα ήθελα να γίνω γιαγιά; Ποιος ρωτάει εμένα αν θα ήθελα να γίνω

γιαγιά; Το παιδί θα κάνει αυτό που θέλει», είπε αρχικά η Τάμτα.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια ανέφερε: «Θα ξανά πήγαινα Eurovision, αν υπάρξει το σωστό τραγούδι. Εγώ καλά πέρασα όταν ήμουν κριτική επιτροπή. Είμαι ανοιχτή σε νέα πρόταση».

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Τάμτα είχε αναφέρει για τη μαμά της: «Έχω μια τρέλα από μικρή με τη μόδα, γιατί έραβε η μαμά μου. Υπήρξε μια περίοδος στη ζωή μας που επιβιώναμε από αυτό. Όλα μου τα παιδικά χρόνια θυμάμαι τη μαμά μου να κόβει και να ράβει.Η Τάμτα με τη μητέρα της και την Έλενα Παπαρίζου

Μάλλον το έχω πάρει από εκείνη. Δεν της άρεσε ποτέ να είμαι ίδια με τις υπόλοιπες. Παραδείγματος χάρη, στο νηπιαγωγείο είχαμε μικρές παραστάσεις κάθε Χριστούγεννα. Η μαμά μου δε με άφηνε ποτέ άπλα ντυμένη. Ίσως το έχω πάρει από εκεί αλλά σίγουρα φταίει και η δουλειά που κάνω». 

Διαβάστε επίσης:

Γη της Ελιάς: Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πότε ρίχνει αυλαία για τη σεζόν

Ανδρέας Γεωργίου: «Έχω ψάξει το θέμα της παρένθετης μητέρας, μου δημιούργησε άγχος»

Χάρης Χριστόπουλος: «Έχω πάρει 40.000€ για φωτογράφιση που κράτησε 1,5 μέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα