Τάκης Ζαχαράτος – Πρω1νό: «Αισθάνθηκα ότι ο πατέρας μου θα πεθάνει από το προηγούμενο βράδυ»

Ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νό και μίλησε στη Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα για τον θάνατο του μπαμπά του. Ο γνωστός performer εξομολογήθηκε πως περίμεναν το «τέλος» του, αφού το τελευταίο διάστημα είχε φθίνουσα πορεία.

«Μου λένε “συλλυπητήρια” και εγώ βεβαίως τα δέχομαι αλλά είναι τόσο μεγάλη η αγάπη μου γι’ αυτόν τον άνθρωπο και γι’ αυτά που με δίδαξε. Η τελετή ήταν μια γιορτή αγάπης. Περιμέναμε ότι θα πεθάνει, ήταν άρρωστος καιρό, είχε μία φθίνουσα πορεία. Τα τελευταία χρόνια με το αλτσχάιμερ άλλες φορές μας θυμόταν κι άλλες όχι, το οποίο είναι πολύ σκληρό, θέλει δύναμη

για να το αντέξεις. Κάθε φορά που πήγαινα στην Πάτρα δεν ήξερα αν θα με γνωρίσει ή όχι κι αυτό ήταν σκληρό», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος.

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας πως είχε προαίσθημα ότι ο πατέρας του θα πεθάνει εκείνη την ημέρα: «Από την άλλη, σκεφτόμουν ότι αυτός ο άνθρωπος είδε και εγγόνι, είδε τα παιδιά του να πετυχαίνουν. Ο μπαμπάς μου έφυγε από κορονοϊό. Είχε κάνει και τα τρία εμβόλια απλά ήταν μεγάλης ηλικίας. Δεν μπήκε εντατική ούτε διασωληνώθηκε. Εγώ αισθάνθηκα ότι θα πεθάνει το προηγούμενο βράδυ. Πετάχτηκα στον ύπνο μου και ένιωσα ότι κάτι θα συμβεί. Μόλις με πήρε η αδερφή μου το ήξερα…».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Ρούλα Ρέβη: «Ζήτησα τα χρήματά μου από διάσημη κυρία και ο σύζυγός της με ρώτησε αν έχω τα ορμονικά μου»

 Δήμος Βερύκιος – Πρω1νό: Η έντονη διαφωνία με τον τρόπο που έγινε η κηδεία του Δημήτρη Κοντομηνά

 Λευτέρης Ελευθερίου για Παύλο Χαϊκάλη: «Χάνει τη δουλειά του χωρίς η υπόθεσή του να είναι δικάσιμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα