Προβλέψεις Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ευτυχώς βρήκατε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και το άλλο σας μισό και έτσι αναθερμάνατε τη σχέση σας. Η αλήθεια είναι πως όταν είστε αγχωμένοι και στρεσαρισμένοι η προσωπική σας ζωή μπαίνει αυτόματα σε δεύτερη μοίρα. Κακώς.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτή την εβδομάδα σας προτείνουμε να αφήσετε όλα τα λάθη στο παρελθόν και να κοιτάξετε μπροστά στα καλύτερα που έρχονται και εσείς καλείστε να αξιοποιήσετε -υπέρ σας φυσικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Αυτό το διάστημα οι δεσμευμένοι ζείτε ένα δεύτερο έρωτα με το σύντροφό σας, ενώ

οι singles είστε στο πικ της γοητείας σας και τα σχόλια που εισπράττετε για όλα όσα κάνετε είναι θετικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αντί να κλαίτε, να αγχώνεστε και να στενοχωριέστε, θα πρέπει να καταλάβετε πως και από τις ήττες μας στη ζωή παίρνουμε μαθήματα που μας κάνουν καλύτερους και πιο δυνατούς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Οι προηγούμενες ημέρες σας άφησαν μια σειρά από αναπάντητα ερωτηματικά που σας βασανίζουν. Αντί να το βάζετε κάτω, σας συμβουλεύουμε να βάλετε στόχο σας να απαντηθούν άμεσα. Έτσι θα δείτε πόσο καλύτερα θα νιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Και ναι, το Σαββατοκύριακο έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη μιας προσωπικής σας υπόθεσης. Σήμερα είστε βυθισμένοι σε σκέψεις για όλα όσα πρέπει να κάνετε και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε από εδώ και εμπρός.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σήμερα σας συμβουλεύουμε να βρείτε το χρόνο και να σκεφτείτε πιο καθαρά τα πράγματα. Αμέσως θα διαπιστώσετε πως μεγαλοποιείτε κάποια ασήμαντα και οδηγείστε σε λάθος συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ένας συνάδελφός σας σας φλερτάρει πολύ έντονα και θα είναι δική σας απόφαση αν θα ενδώσετε ή αν θα αντισταθείτε. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και κατόπιν αποφασίστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Θα σας γίνουν προτάσεις στα επαγγελματικά σας και εσείς θα πρέπει να πάρετε την πιο συμφέρουσα απόφαση για σας. Αν τα βρείτε σκούρα ζητήστε βοήθεια από τους αγαπημένους σας φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Tα πράγματα στα επαγγελματικά σας είναι πολύ απλά. Υπάρχουν μπροστά σας δύο δρόμοι και εσείς πρέπει να πάρετε μόνο τον έναν. Η απόφαση δεν είναι εύκολη, αλλά θα σας ξεκολλήσει από την ακινησία και τη στασιμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η εβδομάδα που μόλις ξεκινά θα είναι γεμάτη με ραντεβού, συναντήσεις, συμφωνίες, διαφωνίες, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις. Θα είναι αρκετά έντονη και συναρπαστική, όμως για να τα καταφέρετε θα πρέπει να έχετε σύμμαχό σας την υπομονή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Πολλά είχαν συμβεί και σας είχαν προβληματίσει και γεμίσει με αμφιβολίες. Τώρα πια όμως το τοπίο ξεκαθαρίζει και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε πιο συμφέρουσες για εσάς κινήσεις.

Καλημέρα και καλή Εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα